SHARES

Scapă de geamurile aburite de la maşină cu acest truc simplu

Mădălina Gănescu
- 29.12.2015, 11:26 în Auto

Când vine iarna, nimic nu este mai frustrant decât să aştepţi să se dezaburească geamurile de la maşină, pentru a putea pleca la drum.

Există câteva trucuri pe care le poţi folosi pentru a scăpa de geamurile aburite, precum cel în care poţi să foloseşti o cârpă îmbibată în oţet pentru a şterge geamurile pe interior.

Citeşte şi: Cel mai periculos obiect din casa ta

Totuşi, această soluţie nu este dintre cele mai plăcute, mai ales pentru că a doua zi vei risca să nu poţi suporta mirosul de oţet care se va impregna în filtre şi în tapiţeria maşinii.

Dave Hax a lansat un video pe YouTube în care îţi explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a nu avea pic de umiditate în maşină.

Ai nevoie de: o pereche de şosete vechi, negăurite, nisip igienic pentru litiera pisicii şi un elastic.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Diagrama care confirmă specificaţiile dispozitivelor

Umple şosetele cu nisip igienic pentru litiera pisicii, leagă-le la capăt cu un elastic şi aşază-le apoi pe bordul maşinii.

Indiferent cât de frig va fi peste noapte, şosetele cu nisip vor absorbi umiditatea, iar dimineaţa vei putea să pleci la drum fără să mai ai de-a face cu geamurile aburite.

În video-ul de mai jos, poţi urmări pas cu pas ce trebuie să faci pentru a obţine cele mai bune rezultate în lupta cu condensul din maşină.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!