More

  Ford anunţă suportul Android Auto pentru vehiculele sale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Înainte de marele eveniment CES 2016 ce va avea loc, aşa cum ne-am obişnuit, la Las Vegas, Ford a dezvăluit că va avea suport Android Auto, împreună cu CarPlay de la Apple, pe unele dintre ultimele sale vehicule.

  Cu siguranţă, aceasta este o veste bună dacă ţi-ai propus să scoţi tot ce este mai bun de la serviciile Google şi Android atunci când te afli pe drum.

  Ford a anunţat seria autovehiculelor din 2017, care foloseşte tehnologia Sync 3 a companiei, ce va avea suport pentru Android Auto.

  Citeşte şi: 40 de lucruri pe care să le faci până la 40 de ani

  O opţiune de actualizare separată pentru vehiculele Sync 3 din 2016 va apărea, de asemenea, pe parcursul acestui an. Ford spune că există 15 milioane din vehiculele aflate la această oră pe stradă care folosesc deja tehnologia Sync, deşi multe dintre acestea au o versiune mai veche care nu va primi suport Android Auto.

  În plus, Ford a dezvăluit că a adăugat un număr nou de aplicaţii la platforma AppLink, printre care serviciile pentru membrii AA, urmărirea acordului de cheltuieli şi serviciile în funcţie de locaţii, ca de altfel şi o nouă funcţie Sync Connect 4G care poate fi utilizată pentru a porni autoturismul de la distanţă sau pentru a-l localiza, pentru verificarea combustibilului şi deblocarea uşilor cu ajutorul smartphone-ului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.