More

  Camera portabilă care se reîncarcă de la soare în numai o oră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Activeon Solar X este o cameră ce poate filma la rezoluţie 4K, iar procesul de reîncărcare este de numai 30 de minute pentru a atinge capacitatea de 80%.

  Mai mult, Activeon Solar X se poate reîncărca cu energie solară, ceea ce face din ea cea mai potrivită cameră portabilă pentru cei care sunt mereu în mişcare şi care sunt în căutare de aventuri.

  Citeşte şi: Cele mai importante anunțuri pe care Nikon le-a făcut în ultimii ani

  Camerele mobile sunt extrem de populare, dar majoritatea au o foarte mare problemă: perioada de funcţionare limitată. Cele mai bune camere înregistrează câteva ore înainte de a rămâne fără energie. Acest lucru poate fi extrem de neplăcut pentru cei care se află în mijlocul sălbăticiei şi nu au cum să reîncarce bateriile.

  Acesta este avantajul pe care camera Activeon Solar X îl are faţă de produsele competitorilor. Nu este nevoie să schimbi bateriile, iar timpul de reîncărcare este foarte scurt, dacă afară este soare, desigur.

  Activeon Solar X, pe lângă capacitatea de a înregistra la rezoluţie 4K, are un touchscreen de 2 inci, suport WiFi pentru a transfera conţinutul pe un dispozitiv iOS sau Android, iar capacitatea bateriei oferă un timp de funcţionare de 2 ore.

  Pentru cei care vor spune că 2 ore reprezintă un timp scurt, comparativ cu alte camere, amintim că este vorba de filmare la rezoluţie 4K, iar cu funcţia de reîncărcare cu energie solară, timpul poate fi rapid prelungit.

  Citeşte şi: Prima dronă din lume care transportă pasageri

  Activeon Solar X beneficiază de panouri solare „X Station„. Acest tip de panouri solare permite camerei să atingă un procent de 80% în numai 30 de minute. Posesorul apucă să îşi tragă respiraţia în timp ce camera se pregăteşte pentru continuarea aventurii.

  Capacitatea de reîncărcare portabilă este o funcţionalitate râvnită de utilizatori, dar cei care îşi doresc vor trebui să scoată din buzunar 450 de dolari, iar lucrările vor începe din luna martie. Încă nu ştim dacă dispozitivul va fi disponibil şi în Europa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.