Oculus Rift va fi disponibil din martie la preţul de 599 de dolari

Mădălina Gănescu
- 7.01.2016, 16:46 în
0

SHARES

Oculus a început să accepte precomenzi pentru dispozitivele Rift VR începând cu data de 6 ianuarie şi este disponibil la preţul de 599 de dolari.

Iniţial, acesta va ajunge în 20 de ţări, începând cu 28 martie.

Dispozitivul de realitate virtuală vine la pachet cu un microfon încorporat şi cu căşti, fiind sigilat într-o cutie neagră. De asemenea, în pachet mai găsim un controller wireless Xbox One, la fel ca Oculus Remote.

Citeşte şi: Ceasul elveţian care insultă orice proprietar de Apple Watch

Vei primi, de asemenea, o copie a Lucky’s Tale, o platformă de joc virtual care este menită să fie jucată cu un controller Xbox, ca de altfel şi acces la EVE: Valkyrie, împreună cu conţinut exclusiv.

Nu este rău pentru un kit de început, chiar dacă preţul ar putea fi puţin cam piperat pentru jucătorii începători. Ca să facem o comparaţie, Xbox One şi PlayStation 4 pornesc de la 350 de dolari cu un pachet de jocuri.

Oculus-says-its-Touch-controllers-offer-a-more-intuitive-and-immersive-VR-experience

Totuşi, nu se poate face mare lucru: co-fondatorul Oculus Nate Mitchell a declarat pentru TechCrunch că a fost stabilit acest preţ în scopul de a da startul nebuniei VR.

Citeşte şi: Maşina ta Audi va chema ajutoare dacă ţi se va face rău la volan

Oculus spune că utilizatorii se pot aştepta la zeci de titluri care au devenit disponibile în 2015, inclusiv Minecraft, Rockband VR şi The Climb de la Crytek.

În ceea ce priveşte preţul jocurilor, potrivit fondatorului, acestea vor fi asemeni celor pentru PC-uri, mai exact în jurul a 60 de dolari pentru o versiunile de ultimă oră.

Precomanda dispozitivului îţi asigură un loc pentru a intra în posesia controllerelor Oculus Touch, care sunt programate să se lanseze în a doua jumătate a acestui an.

Citeşte şi: Prima dronă din lume care transportă pasageri

The-Oculus-Remote-lets-you-naivgate-VR-experiences-browse-the-store-and-play-games

controller wireless Xbox One

Oculus a arătat Touch pentru prima dată în iunie 2015 şi a arătat un demo în septembrie pentru a le oferi oamenilor un motiv pentru a-şi dori controllerele în propriile mâini. Compania nu a anunţat un preţ pentru ele încă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!