More

  Tesla a decis să nu îi vândă maşina Model X unui client „enervant”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu doar clienţii pot sancţiona o companie pentru modul în care aceasta îşi tratează clienţii. Regula se aplică şi vice versa. Aşa cum bine ştim, o companie poate să îşi selecteze clienţii, indiferent cât de mulţi bani ar avea aceştia.

  Mai exact, producătorul de maşini a hotărât să nu vândă un produs unui client „enervant”.

  De regulă, companiile care au cereri foarte mari pentru un anumit produs îşi permit să renunţe la un anumit client, fără să aibă prea mari bătăi de cap. Totuşi, Tesla nu este o companie care să îşi facă probleme că nu va avea clienţi, în mod special dacă este nevoită să renunţe la cineva care îl critică pe CEO-ul companiei, Elon Musk.

  Lui Stewart Alsop i-a fost anulată o comandă din cauza unui mesaj transmis prin intermediul blogului personal, prin care îl denigra pe Elon Musk. Aşa cum se arată pe website-ul Medium, din cauza unui post cu titlul: „@ElonMusk: You should be ashamed of yourself” (Elon Musk: Ar trebui să îţi fie ruşine!), solicitantul a fost anunţat că i-a fost anulată comanda lansată pentru Tesla Model X.

  Aslop a mai precizat că s-a obişnuit pe parcursul cartierei sale să supere mai mulţi CEO, lucru ce a devenit ceva absolut normal pentru el, neaşteptându-se ca Musk să se simtă atacat de cele relatate de acesta pe blogul personal.

  Totuşi, el nu înţelege de ce a fost tratat diferit de restul clienţilor, de vreme ce postarea sa făcea referire la un eveniment care a avut loc şi care nu putea fi trecut cu vederea.

  În cele din urmă, Aslop se declară extrem de dezamăgit că i s-a interzis să deţină propria sa maşină Tesla.

  Mesajul care i-a spulberat investitorului Venture visul de a deţine o maşină Tesla Model X:

  „Dragă @ElonMusk: Ar trebui să îţi fie ruşine!

  Este păcat că cel care s-a ocupat de eveniment nu a reuşit de fapt să se ocupe de eveniment – aşa zisul Eveniment de lansare al Model X. Să începi un eveniment la ora 20:50, când a fost programat la 19:00, este pur şi simplu inacceptabil, mai ales când aţi invitat persoane care vă sunt şi clienţi! Dar, pentru tine, să apari la 20:52 şi nici să nu recunoşti că ai irosit timpul propriilor clienţi este o dovadă clară de insensibilitate şi judecată slabă.

  Ar fi trebuit să îţi ceri scuze chiar acolo. Ai adresele noastre de e-mail, de vreme ce am investit cu toţii câte 5.000 de dolari pentru noul Model X. Când am fost invitat la evenimentul de lansare, am fost încântat să aflu că am posibilitatea să merg în fabrică pentru a vedea noul Model X, chiar dacă va mai dura între 3 – 4 luni până să intru în posesia maşinii mele.” VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.