Facebook Messenger primeşte o funcţie nouă pentru iubitorii de muzică

Mădălina Gănescu
- 4.03.2016, 9:57 în Online
0

SHARES

Facebook face echipă cu Spotify pentru a crea un nou sistem unic care face partajarea melodiilor o joacă de copil.

De fapt, cel puţin asta încearcă aceştia să facă. Deşi premisa de la care pleacă conceptul este destul de promiţătoare, implementarea ar putea fi extrem de complicată.

Ideea este următoarea: Vrei să trimiţi o melodie sau un playlist unui prieten, un lucru pe care îl facem mulţi în zilele noastre. Printr-o simplă apăsare de buton, ajungi de pe Messenger pe Spotify, alegi o melodie sau un playlist pe care vrei să îl dai mai departe şi te întorci în conversaţie foarte rapid.

În practică, întreg acest sistem este destul de complicat. Opţiunile Spotify nu sunt dintre cele mai simple şi mai trebuie să luăm în calcul faptul că această schimbare implică înlocuirea unor butoane şi, eventual, o nouă ordine a iconiţelor din Messenger, lucru ce poate bulversa utilizatorii.

Una peste alta, vorbim despre o funcţie nouă, iar Facebook cu siguranţă o va îmbunătăţi în viitor. Ultima schimbare majoră pe care gigantul social media a făcut-o este cea cu „prietenii” butonului de Like.

Implementarea emoji-urilor Haha, Yay, Love, Sad şi Angry a fost o idee minunată, primită de majoritatea utilizatorilor cu braţele deschise.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!