More

  Samsung dublează producţia de display-ul flexibile OLED înainte de lansare noilor iPhone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au existat zvonuri la începutul anului potrivit cărora, Samsung va produce display-uri flexibile OLED pentru iPhone 7 şi are de gând să investească 7,5 miliarde de dolari în extinderea capacităţilor de producţie.

  Deocamdată, nu există informaţii oficiale care să demonstreze că un astfel de contract a fost cu adevărat semnat, dar cea mai nouă ştire ne arată că Samsung tocmai şi-a asigurat facilităţile de producţie a display-urilor flexibile OLED în Coreea de Sud.

  Această mutare poziţionează Samsung pe primul loc în topul producătorilor de display-uri flexibile OLED şi reprezintă a doua cea mai mare investiţie realizată de Samsung în ceea ce priveşte facilizarea producţiei suplimentarea de display-uri flexibile OLED.

  Deşi este cam târziu să mai spunem că iPhone 7 ar putea veni cu un display curbat, surse din industrie sugerează că Samsung extinde potenţialul de producţie acum pentru a face faţă cererii iPhone 8. Samsung a contactat 10 producători de display-uri OLED în zona unde îşi desfăşoară producţia, în Tengjeong, Provincia de Sud Chungcheong, pentru a câştiga facilităţi de producţie în valoare de 325,73 milioane de dolari.

  Potrivit Business Korea, „capacităţile de producţie ale liniei de display-uri A3 flexible OLED se va dubla de la 15,000 de bucăţi / lună în prezent, la peste 30,000 de bucăţi atunci când echipamentul de producţie a fi suplimentat”.

  Comparând aceste cifre cu rapoartele de la începutul anului, potrivit cărora Samsung va mări producţia până la 45,000 de display-uri pe lună în 2016, observăm că lucrurile s-au aşezat pe drumul cel bun.

  Chiar dacă nu putem preciza cu exactitate că Samsung va furniza, de asemenea, display-uri flexibile OLED pentru iPhone 7, compania sud-coreeană întâmpină o creştere considerabilă în ceea ce priveşte producţia de display-uri flexibile din 2018 încolo.

  În urmă cu doar câteva zile, Vivo a lansat Xplay 5, un smartphone cu display curbat de la Samsung, iar zvonurile indică faptul că Xiaomi şi Huawei plănuiesc să lanseze, de asemenea, o serie de smartphone-uri cu ecran Dual Edge produs de gigantul sud-coreean. Cât de mult va afecta acest lucru lansarea iPhone 5se şi iPhone 7 de la Apple, rămâne de văzut!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.