More

  Samsung România: „Problema stocului de display-uri Galaxy S7 Edge va reintra în normal în 2 săptămâni”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La începutul lunii mai, în urma unei sesizări primite de unul dintre cititorii Noobz, am contactat Samsung România şi cele 4 service-uri partenere Samsung pentru a vedea care sunt motivele pentru care nu există un stoc de display-uri Galaxy S7 Edge în România.

  Asta pentru că, utilizatorii afectaţi sunt condiţionaţi să trimită terminalele defecte în service şi să aştepte timp de 7 zile pentru ca reparaţia să fie efectuată, în vreme ce atât ESD-ROM, cât şi ceilalţi parteneri spun că acest tip de reparaţie se efectuează într-o oră, asta dacă piesa se află în stoc.

  La o săptămână de când am solicitat un răspuns din partea Samsung România, am primit un răspuns prin care ni se comunică faptul că: „Am lucrat la remedierea situatiei, am reluat livrarea de piese și în două săptămâni vom reintra în normal.” Aşadar, începând cu luna iunie 2016, toţi clienţii care deţin un Galaxy S7 Edge cu display defect ar putea să îşi mai încerce din nou norocul la service-urile partenere Samsung România.

  Din păcate, nu am primit niciun răspuns cu privire la întrebarea noastră: „Asta înseamnă că foarte mulţi clienţi s-au prezentat în service cu display-ul spart şi au cerut înlocuirea display-ului? Altminteri, nu are nicio legătură numărul mare de dispozitive vândute cu stocul de display-uri, care sunt piese de schimb”

  Mai mult decât atât, răspunsul companiei ne ridică două semne de întrebare: „De ce livrarea de piese a fost oprită (pentru că văd în răspuns faptul că a fost”reluată”) şi mai ales, care sunt motivele pentru care vor mai dura încă 2 săptămâni pentru ca lucrurile să reintre în normal?”

  şi mai ales „De ce se solicită păstrarea în Service a dispozitivului în locul achitării unui avans pentru a garanta reparaţia dispozitivului? Clientul nu trebuie să rămână fără telefon în perioada de aşteptare. De ce nu se cere avans în locul păstrării dispozitivului în Service? Samsung nu are niciun cuvânt de spus în ceea ce priveşte modul în care Service-urile partenere lucrează cu clientul?”.

  Sperăm ca de data aceasta să primim un răspuns ceva mai „generos”, pentru că, utilizatorul trebuie să fie în permanenţă informat corect şi complet cu privire la tot ce ţine de terminalul achiziţionat: fie că vorbim de termenii de garanţie, de preţurile pieselor de schimb, de tot ce implică procesul de reparare al acestuia, s.a.m.d, indiferent că produsul este în valoare de 100 lei sau 1000 euro.

  Ştirea este în curs de actualizare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.