More

  Google nu îşi va produce propriile smartphone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google nu va produce propriile smartphone-uri, dar va fi mai atent atunci când va alege producătorul care se va ocupa de dispozitivelor din gama Nexus.

  Cei nemulţumiţi de dispozitivele Nexus, din diferite considerente care ţin de producător, vor fi dezamăgiţi să afle că Google nu va produce propriile smartphone-uri din gama Nexus şi va apela în continuare la alţi producători specializaţi.

  CEO-ul Google, Sundar Pichai, a declarat în cadrul Conferinţei Code faptul că nu există planuri în vederea producerii smartphone-urilor Nexus în regie proprie, în schimb Google va lucra îndeaproape cu partenerii săi pentru a obţine cele mai bune smartphone-uri.

  Declaraţia lui Sundar Pichai vine ca urmare a tot mai multor informaţii despre intenţia Google de a produce propriile dispozitive smartphone.

  Pinchai a fost întrebat despre informaţia potrivit căreia Google va lansa propriul smartphone în anul 2017. CEO-ul Google a menţionat faptul că dispozitivele Nexus vor fi produse în continuare sub licenţa Google, de către terţi.

  Investim tot mai multe resurse în acest proces„, a declarat Pichai. „Vom îmbunătăţi considerabil dispozitivele noastre Nexus„.

  Google se va implica activ la îmbunătăţirea dispozitivelor Nexus, în special când vine vorba despre design şi software. În vreme ce versiunea nativă a sistemului de operare Android este prezentă pe dispozitivele Nexus, Pichai spune că smartphone-urile Nexus vor avea parte de mai multe funcţionalităţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.