More

  Samsung dezvăluie brăţara fitness Gear Fit2 şi căştile Gear IconX

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Marţi, Samsung a dezvăluit mult-aşteptatul Gear Fit2, ca de altfel şi căştile Gear IconX. Ambele produse sunt concepute pentru utilizatorii împătimiţi ai fitness-ului, Gear IconX fiind un însoţitor perfect în timpul exerciţiilor, în vreme ce Gear Fit2 urmăreşte cu precizie activitata şi player-ul muzical.

  Gear Fit 2 dispune de funcție GPS și funcții de monitorizare a ritmului cardiac, care urmăresc și măsoară cu exactitate distanța parcursă și pulsul, generând instantaneu rapoarte despre activitatea sportivă a utilizatorului. Căștile Gear IconX nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informații despre performanța din timpul antrenamentului. Gear Fit2 și Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de antrenament ale utilizatorilor, indiferent că aceștia se pregătesc intens pentru un maraton sau se află la într-o plimbare lejeră prin parc.

  Gear Fit2: funcții avansate de fitness

  » Design ergonomic și elegant, fiind ideal pentru utilizare zilnică.

  » Ecranul curbat tactil Super AMOLED permite o monitorizare ușoară a activităților de fitness, precum și verificarea și răspunderea la mesaje text.

  » Funcția GPS și senzorul de monitorizare a ritmului cardiac permit monitorizarea activităților indiferent de stilul de viață.

  » Funcția  Auto Activity Tracking identifică automat activitățile utilizatorilor, chiar dacă aceștia aleargă, merg, pedalează, utilizează aparatul de vâslit sau bicicleta eliptică.

  » Oferă posibilitatea de transfer a datelor despre activitățile de fitness între S Health și alte aplicații de fitness, precum și funcția „Step Challenges” pentru competițiile între utilizatori.

  » Utilizatorii pot asculta muzica preferată în timpul antrenamentului fără a avea nevoie de smartphone. 

  Gear IconX: Experiență wireless simplă

  » Ușoare și confortabile, noile căști sunt disponibile în trei mărimi diferite și pot fi activate prin simpla introducere a lor în ureche.

  » Datele de fitness, precum distanța parcursă, viteza, durata, ritmul cardiac și caloriile arse pot fi monitorizate cu ușurință, iar IconX se sincronizează simplu cu S Health.

  » Funcția Voice Guide oferă informații despre antrenament, precum și muzica preferată a utilizatorului.

  » Spațiu de stocare pentru până la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth și controlul muzicii prin simpla atingere a căștilor.

  iconx

  Gear Fit2 merg în tandem cu IconX pentru a te ajuta să îmbunătăţeşti rutina fitness. Aşa cum spune şi Younghee Lee, Vice Preşedintele de Marketing Global la Samsung, „lăsarea unui stil de viaţă sănătos este o prioritate de top pentru ca toţi consumatorii să se bucure din plin de vieţile lor. Tehnologia noastră wearable poate îmbunătăţi rutinele existente şi poate combina fitness-ul cu distracţia. Gear Fit2 şi Gear IconX sunt specializate să se adreseze cu uşurinţă acestor nevoi, în cele din urmă permiţând utilizatorilor să se bucure şi mai mult de experienţa fitness şi activităţile zilnice.”

  Gear IconX este disponibil în 3 tipuri de dimensiuni şi se activează atunci când sunt introduse în ureche. Pot, de asemenea, să urmărească datele fitness şi să le sincronizeze cu S Health. Mai mult decât atât, pot stoca până la 1,000 MP3-uri şi poţi naviga în playlist printr-o simplă tastare a căştilor.

  Gear Fit2 va fi disponibil începând cu 10 iunie 2016, iar Gear IconX va fi disponibil în începând cu iulie 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.