More

  Samsung Galaxy Note 7 (Note 6) s-ar putea lansa în data de 2 august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vânzările de smartphone-uri Samsung au fost în creştere mulţumită succesului pe care l-au avut Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge. Perechea de produse a luat tot ce era mai bun de la flagship-urile lansate anul trecut şi a mai primit 2 funcţii pe care le-am mai regăsit doar la Galaxy S5: suport microSD şi rezistenţă la apă.

  Toate privirile sunt acum concentrate asupra următorului phablet Note pe care compania plănuieşte să îl lanseze. Următorul telefon din serie, care s-ar putea să fie numit direct Galaxy Note 7 (nu Note 6), se zvoneşte că va fi lansat mai devreme decât anul trecut, care la rândul său a avut loc mai devreme decât anul anterior.

  Evan Blass de la Venture Beat este un veteran în furnizarea de informaţii cu privire la datele de lansare ale flagship-urilor, ca de altfel şi când vine vorba de primele imagini cu dispozitivele.

  Joi, acesta a comunicat pe pagina sa oficială de Twitter că Galaxy Note 6/7 se va lansat în exact 2 luni de zile, sugerând astfel că data de 2 august este cea în care va avea loc evenimentul de lansare Samsung.

  Cu alte cuvinte, marţi, 2 august, se pare că vom asista la lansarea Samsung Galaxy Noze 6/7. De vreme ce Blass a menţionat „aproape cu exactitate” data de lansare, nu este exclus ca evenimentul să fie stabilit pentru o cu totul altă zi. Totuşi, cert este că în prima săptămână din luna august vom asista la lansare Note 6/7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.