Yahoo a fost achiziţionat de Verizon cu 4.8 miliarde de dolari | NOOBZ.RO

Yahoo a fost achiziţionat de Verizon cu 4.8 miliarde de dolari

Mădălina Gănescu
- 25.07.2016, 9:17 în Divertisment
0

SHARES

Verizon a finalizat afacerea de 4.8 miliarde de dolari pentru Yahoo şi este aşteptată să o anunţe în decursul acestei dimineţi.

Verizon Communications Inc. a fost de acord să plătească 4.8 miliarde de dolari pentru a achiziţiona Yahoo Inc., potrivit unei surse apropiate, punând punct procesului de licitaţie pentru compania de internet asediată.

Preţul la care Yahoo a fost achiziţionat este o cădere remarcabilă pentru pionierul web din Silicon Valley, care se situa cândva la pragul de 126 de miliarde de dolari.

Pentru Verizon, această achiziţie pur şi simplu adaugă încă o piesă în media digitală şi afacerea de publicitate pe care compania încearcă să o construiască. Înţelegerea este aşteptată să fie anunţată în decursul zilei de luni, potrivit Wall Street Journal.

Între timp, informaţia a fost confirmată şi de Recode şi Bloomberg. Verizon plănuieşte să păstreze brandul Yahoo, potrivit surselor.

Când au început negocierile în luna aprilie, Verizon a fost cea care a negociat la sânge pentru Yahoo, reuşind astfel să finalizeze în cele din urmă înţelegerile la 4.8 milioane de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!