More

  Yahoo a fost achiziţionat de Verizon cu 4.8 miliarde de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Verizon a finalizat afacerea de 4.8 miliarde de dolari pentru Yahoo şi este aşteptată să o anunţe în decursul acestei dimineţi.

  Verizon Communications Inc. a fost de acord să plătească 4.8 miliarde de dolari pentru a achiziţiona Yahoo Inc., potrivit unei surse apropiate, punând punct procesului de licitaţie pentru compania de internet asediată.

  Preţul la care Yahoo a fost achiziţionat este o cădere remarcabilă pentru pionierul web din Silicon Valley, care se situa cândva la pragul de 126 de miliarde de dolari.

  Pentru Verizon, această achiziţie pur şi simplu adaugă încă o piesă în media digitală şi afacerea de publicitate pe care compania încearcă să o construiască. Înţelegerea este aşteptată să fie anunţată în decursul zilei de luni, potrivit Wall Street Journal.

  Între timp, informaţia a fost confirmată şi de Recode şi Bloomberg. Verizon plănuieşte să păstreze brandul Yahoo, potrivit surselor.

  Când au început negocierile în luna aprilie, Verizon a fost cea care a negociat la sânge pentru Yahoo, reuşind astfel să finalizeze în cele din urmă înţelegerile la 4.8 milioane de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.