More

  Toboganul din sticlă de la etajul 70 al unei clădiri îţi face inima să stea în loc

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum ţi s-ar părea dacă la un moment dat ai avea posibiltatea să te dai pe un tobogan din sticlă situat la etajul 70 al unei clădiri? Desigur, nu am menţionat că acest tobogan se află pe exteriorul clădirii şi coboară turiştii de la etajul 70 la 69.

  Atracţia turistică se numeşte Skylide şi a fost deschisă în cea mai înaltă clădire din Los Angeles, US Bank Tower. Dacă eşti o fire curajoasă şi nu te deranjează să pompeze adrenalina în vene pentru câteva secunde, merită să încerci o astfel de experienţă cel puţin o dată în viaţă. În schimb, dacă îţi este teamă să priveşti şi de la etajul 2 al unui bloc în jos, nu ştim dacă vei rezista să te dai pe acest tobogan din sticlă.

  Alunecarea pe toboganul din sticlă de la etajul 70 la etajul 69 îţi oferă o privelişte senzaţională, care îţi taie respiraţia. Pentru o fracţiune de secundă vei avea impresia că zbori deasupra oraşului către nicăieri. Cei care au experimentat toboganul din sticlă spun că plimbarea cu un rollercoaster în parcul de distracţii este nimic în comparaţie cu ceea ce experimentezi în Skyslide.

  1 2 3 4

  Video-ul de mai jos a fost filmat de unul dintre turiştii curajoşi, care şi-a luat inima în dinţi şi s-a dat pe toboganul din sticlă de mai multe ori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.