More

  Microsoft ar putea renunţa la brandul Lumia în favoarea unui nou Surface Phone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O sursă care a preferat să rămână anonimă a declarat pentru WinBeta că Microsoft va retrage brandul Lumia până la finalul acestui an. Potrivit acestuia, Microsoft îl va înlocui cu un nou brand Surface Phone, prin care speră că va readuce la viaţă divizia de smartphone-uri de la Microsoft.

  Linia Lumia de la Microsoft s-a oprit la doar patru modele şi nimic nu indică faptul că se lucrează la un succesor. În Statele Unite, unde Microsoft s-a străduit să schimbe telefoanele Lumia, compania a scos deja link-ul pe care dădeai click să cumperi de pe website. În ceea ce priveşte zona de retail, magazinele au început să scoată unităţile de la vedere şi încearcă să scape de stocul rămas prin oferirea de discount-uri.

  Alte dovezi vin de la Laura Butler, director la Microsoft, care a postat „Surface iPhone ;)” pe pagina sa de Twitter în data de 6 septembrie şi „Surface Phone nu a fost confirmat :)” în data de 7 septembrie, drept răspuns la întrebările publicate de alţi utilizatori Twitter.

  Nu garantează nimeni că o divizie de mobile ar putea fi readusă la viaţă folosindu-se doar un rebranding, de vreme ce problemele nu ţin numai de aspect. Dezvoltatorii de aplicaţii şi-au pierdut interesul în platformă, iar utilizatorii par să nu mai fie atât de ataşaţi de telefoanele acestei companii.

  Microsoft este aşteptat să susţină un eveniment în octombrie, când se presupune că va anunţa un nou Surface, acel Surface Phone despre care se zvoneşte, dar despre care nu am primit nicio informaţie concretă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.