Misterul din spatele Triunghiului Bermudelor

NoobZ
- 3.11.2016, 12:28 în Cultura
11

SHARES
triunghiul-bermudelor

Şansele sunt destul de mari să fi auzit vreodată de Triunghiul Bermudelor sau despre „Triunghiul Diavolului”. I-au fost date aceste denumiri din cauza numeroaselor dispariţii misterioase de avioane şi nave maritime. În încercarea de a trece prin această porţiune a Oceanului Atlantic. Misterul din spatele Triunghiului Bermudelor a fost în sfârșit explicat.

Numai în ultimul secol, Triunghiul Bermudelor a luat aproximativ 1.000 de vieţi umane. Acum, un om de ştiinţă oferă o posibilă explicaţie cu privire la motivul pentru care navele şi avioanele dispar pe măsură ce trec prin acest triunghi.

Citește și: 50 de lucruri despre LUNĂ pe care trebuie să le ştii

Folosind tehnologii de radar prin satelit, cercetării au depistat o parte dintre cele mai catastrofice condiţii meteorologice. Acestea sunt caracteristice regiunii triunghiului misterios. Sub norii care formează hexagonul, care acoperă majoritatea zonei, sunt curenţi la nivelul mării care ajung la 170 mph. Aceste tipuri de curenţi sunt capabili să creeze valuri care pot ajunge la aproximativ 14 metri înălţime.

Misterul din spatele Triunghiului Bermudelor

Misterul din spatele Triunghiului Bermudelor

Aceşti nori care au o formă de hexagon creează un fenomen cunoscut drept „bombe de aer”. Bombele de aer sunt căderi bruşte de aer care se mişcă opus unei tornade. Sunt periculoase îndeosebi pentru accidentele aviatice tocmai din aceste motive. Și au fost cunoscute drept cauzatoare de scufundări ale navelor maritime.

Astfel de nori îngrozitori care pot produce accidente aviatice sau maritime pot în anumite situaţii să se întindă şi pe o distanţă de 88 de kilometri de ocean.

Această teorie a fost oferită ca o posibilă soluţie la „misterioasele dispariţii” care par să fi avut loc în Triunghiul Bermudelor. Desigur, există şi unele teorii care leagă aceste dispariţii de vieţile extraterestre şi activităţi paranormale.

triunghiul-bermudelor

Tu ce părere ai despre misterul din spatele Triunghiului Bermudelor? Ai citit mai multe despre acest subiect? Deșii informații sumplimentare pe care vrei să le împărtășești? Scrie-ne în secţiunea de comentarii de mai jos!

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!