More

  Moto X 2017 ar putea fi lansat la CES 2017: Detalii şi imagini

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Moto X, versiunea ce va fi lansată de Lenovo în 2017, a apărut în ultima perioadă într-o serie nouă de randări şi video-uri la 360 de grade. Sursa zvonurilor legate de dispozitivul mobil este @OnLeaks, cunoscut pentru informaţiile pe surse dinaintea lansării mai multor smartphone-uri de-a lungul timpului.

  De regulă, informaţiile oferite de acesta s-au dovedit a fi reale, iar dacă se certifică faptul că Moto X 2017 va arăta ca ceea ce avem astăzi în imagini, ar trebui să aflaţi următoarele detalii.

  Nu ştim cu certitudine dacă terminalul se va numi Moto X (2017), dar primul lucru pe care îl putem sesiza este acela că randările ilustrează întocmai un design ce seamănă cu Moto Z. Nu ştim nici dacă Lenovo va păstra aceeaşi linie de design sau va veni cu ceva noi.

  Un alt detaliu pe care îl vei observa este absenţa pinilor şi curbura uşoară spre spatele telefonului, ceea ce indică faptul că Moto Mods ar putea să nu fie compatibile cu Moto X (2017). Mai mult decât atât, pentru versiunea Moto X 2017, @OnLeaks spune că Lenovo va opta pentru reintroducerea unor funcţii la care pentru Moto Z 2016 a renunţat: porturile microUSB şi cel pentru căşti.

  Butonul de amprentă se pare că a prins o formă mult mai familiară, iar slotul de card microSD a migrat pe cealaltă parte a marginii de sus. Curbura display-ului pare să fie una confortabilă, iar dispozitivul nu prezintă sticlă 2,5D.

  Modulul de cameră pare să rămână în acelaşi loc, dar versiunea Moto X 2017 va fi se pare mai subţire, atât faţă de Moto Z 2016, cât şi de Moto Z Force. Dimensiunile produsului vor fi de 150 x 73.8 x 8.4 mm, iar bateria se pare că va avea suficient de mult spaţiu disponibil pentru a veni cu o autonomie ceva mai mare.

  Cu puţin noroc, Moto X 2017 ar putea fi lansat în cadrul CES 2017, eveniment de tehnologie ce va avea loc la începutul lunii ianuarie 2017 în Los Angeles. În cazul în care intervin impedimente, nu este exclus să asistăm la o lansare în cadrul MWC 2017, în Barcelona.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.