More

  Android O: Când va fi disponibil și de unde îl poți descărca

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Așteptarea se apropie de final, iar cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android se pregătește de lansare.

  Google a lansat ultima versiune pentru dezvoltatori a sistemului de operare Android O. Cu toate că versiunile anterioare au fost destul de sărăcăcioase la nivel de funcționalități, noul API este finalizat și pregăit pentru lansarea oficială.

  Cele mai noi informații indică o dată de lansare cât mai apropiată, unele surse afirmând că aceasta va fi lansată odată cu noile dispozitive Pixel.

  Cei care doresc să testeze sistemul de operare, înainte de lansarea oficială, o mai pot face prin înscrierea în programul de testare beta. Trebuie menționat faptul că pentru acest lucru este necesar să deții un dispozitiv  Google PixelGoogle Pixel XLNexus 6PNexus 5X sau Pixel C.

  Pentru cei care nu dețin un dispozitiv din gama Pixel, compania Google a anunțat Project Treble, o inițiativă care va asigura prezența sistemului de operare Android O pe mai multe dispozitive comparativ cu actualizările precedente.

  În versiunea beta a sistemului de operare Android O s-au putut observa mai multe funcționalități și îmbunătățiri atât la nivel vizual al interfeței, cât și la nivel de performanțe, iar în acest sens utilizatorii au de ce să fie entuziasmați de lansare.

  Au existat și alți utilizatori care s-au declarat dezamăgiți de faptul că noile actualizari nu au mai venit cu nicio îmbunătățire revoluționară de la Android Lillipop, făcând referire la Material Design.

  DESCARCĂ ANDROID O BETA

  Cei care doresc să încerce versiunea beta a sistemului de operare Android O o pot face accesând secțiunea pentru dezvoltatori.

  După cum am menționat, trebuie să deții un dispozitiv din gama Pixel. Utilizatorii care au alt tip de dispozitiv își asumă consecințele, iar publicația Noobz nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele probleme pe care utilizatorii le provoacă dispozitivelor, în acest proces.

  După ce ai facut o copie de rezervă a dispozitivului si ai creat un cont de dezvoltator, procesul va fi unul intuitiv, dar foarte mare atenție la tipul de versiune pe care alegi să îl instalezi, astfel încât să corespundă cu dispozitivul tău.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.