OnePlus 5 este mai rapid ca Samsung Galaxy S8 și Google Pixel XL | NOOBZ.RO

OnePlus 5 este mai rapid ca Samsung Galaxy S8 și Google Pixel XL

NoobZ
- 23.05.2017, 13:35 în Smartphones
0

SHARES

Potrivit celor mai noi informații, noul OnePlus 5 întrece flagship-ul Samsung la puterea de procesare.

Atât Samsung Galaxy S8, cât și viitorul flagship Google Pixel XL, vor avea mari probleme odată cu lansarea OnePlus 5, cea de-a cincea generație a companiei chineze.

Publicația TechRadar a intrat în posesia unui tabel, din partea unei surse apropiate companiei OnePlus, care afișează performanțele de încărcare pe diferite aplicații, în care sunt comparate cele trei dispozitive: Samsung Galaxy S8, Google Pixel XL si OnePlus 5.

Rezultatele sunt surprinzătoare și plasează flagship-ul OnePlus deasupra dispozitivelor concurente, atunci când vine vorba de timpul de încărcare ale aplicațiilor.

Nu există nicio informație cu privire la specificațiile dispozitivului, care ar fi dus la aceste rezultate, dar se presupune că OnePlus 5 va avea un procesor Snapdragon 835, 6GB memorie RAM, cu o optimizare la nivel software care să permită aceste performațe superioare.

Mai jos se poate observa tabelul cu rezultatele testului:

OnePlus 5 a reușit să devanseze celelalte modele pe aplicații des folosite de utilizatori, cum ar fi Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter și Spotify, dar nici când vine vorba de jocuri video, dispozitivul nu a fost mai prejos.

Sursa: TechRadar

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!