More

  iPhone 8 ar putea oferi suport video 4K la 60 FPS pe camera de pe spate şi frontal

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zvonurile despre iPhone 8 de până acum ne ofereau detalii cu privire la design şi informaţii despre recunoaştere facială. Astăzi, site-ul de ştiri iHelp din Portugalia, citat de 9to6mac.com, a găsit un cod care pare să indice faptul că iPhone 8 va oferi suport pentru video 4K la 60 frame-uri pe secundă, atât pe camera de pe spate, cât şi pe cea frontală.

  Codul, ce poate fi observat în screenshot-ul de mai jos, prezintă un dispozitiv cu suport pentru video 4K la 60 FPS. Faptul că există menţionaţi atât termenul „frontal”, cât şi „spate” în liniile de cod, sugerează că ambele camere vor oferi suport pentru video-ul de cea mai mare calitate.

  În prezent, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus oferă suport video 4K doar pentru camera de pe spate, dar numai la 30 FPS, în vreme ce camerele fontale sunt limitate la 1080p. Potrivit codului HomePod, video-ul 4K de pe camerele de pe spate şi frontală vor oferi suport, de altfel, şi pentru noul document de tip HEVC de la Apple, care reduce foarte mult din dimensiunile documentelor.

  Mai exact, HEVC poate micşora dimensiunea documentelor în două, un factor absolut necesar când vine vorba de conţinutul 4K. Trecerea la 60 FPS, în special în cazul camerei de pe spate, are sens din anumite puncte de vedere. Spre exemplu, Apple îmbunătăţeşte aproape de fiecare dată camera iPhone, cu fiecare iteraţie hardware, iar suportul pentru 60 FPS este următorul pas firesc.

  iPhone 8 este, de asemenea, aşteptat să ofere capacităţi de realitate augmentată ca parte din structura ARKit de la Apple, iar suportul pentru 60 FPS va permite îmbunătăţiri de inteligenţă artificială, cum ar fi o urmărire mai bună. Categoric, pentru moment nicio informaţie de mai sus nu a fost confirmată oficial, ceea ce înseamnă că în orice moment putem avea parte de noi surprize din partea Apple. Vă ţinem la curent cu noutăţile legate de iPhone 8, iar dacă aţi mai aflat zvonuri noi, puteţi să le lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.