More

  Samsung Galaxy S9: Data de lansare, zvonuri şi funcţii pe care vrem să le vedem

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Galaxy S8 este un smartphone flagship superb când vine vorba de design şi destul de puternic când vine vorba de ce găsim sub carcasă. Samsung a obişnuit utilizatorii în ultimii trei ani cu telefoane excepţionale, iar acesta este un motiv în plus pentru care clienţii să aibă şi mai mute aşteptări de la Samsung Galaxy S9.

  Unii ar putea fi de părere că este prea devreme să vorbim despre Galaxy S9, când S8 este disponibil pe piaţă abia de nici jumătate de an. Dar, nu trebuie să fie deloc o surpriză că Samsung a început să lucreze la S9, mai ales că al doilea flagship al anului 2017 din oferta gigantului, Galaxy Note 8, este pe punctul de a ieşi din cuptor în data de 23 august.

  The Investor susţine că Galaxy S9 va primi un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, care va fi cel ma probabil mai rapid şi mai puternic decât Snapdragon 835 pe care îl găsim pe Galaxy S8. Nu este exclus ca S9 să beneficieze de viteze de download de până la 1.2 Gbps.

  În ceea ce priveşte data de lansare, ştim că Samsung obişnuieşte să prezinte oficial telefoanele din gama Galaxy S înainte sau în cadrul Mobile World Congress, ceea ce ar putea înseamna că Galaxy S9 ar putea vedea lumina zilei undeva în februarie 2018. Cât despre disponibilitatea telefonului la partenerii Samsung, cu siguranţă vorbim despre o lansare undeva spre finalul lunii martie, începutul lunii aprilie 2018.

  Dacă este să vorbim despre preţ, Samsung Galaxy S9 trebuie să ne aşteptăm că nu va fi un produs prea ieftin, ceea ce pentru unii poate fi dezamăgitor. Dar, dat fiind succesul Galaxy S7/S7 Edge şi apoi al Galaxy S8/S8 Plus, un tarif de aproximativ 800 euro ar putea fi totuşi acceptat.

  Samsung Galaxy S9 ar avea cel mai mare succes dacă ar putea oferi un design mai puţin fragil, un senzor de amprentă mai bun şi un asistent de inteligenţă artificială Bixby ce poate fi utilizat din prima la parametri optimi. Suntem cu ochii pe Samsung şi vă ţinem la curent cu noutăţile. Pentru moment, în prim-plan avem Galaxy Note 8, dar cu siguranţă nu vom trece cu vedere nici zvonurile despre Galaxy S9.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.