More

  iPhone 8 va fi disponibil şi în nuanţă „Blush Gold” sau cupru

  Săptămâna trecută aflam că iPhone 8 va fi disponibil într-o nouă variantă de culoare, împreună cu alb şi negru. Este vorba de nuanţa cupru-auriu, care se pare că oficial se va numi „Blush Gold”, potrivit unei postări publicate pe platforma socială Weibo din China.

  Mai mult decât atât, potrivit raportului, Apple va oferi versiunea iPhone 8 Blush Gold cu 64 GB de RAM şi 128 GB mediu de stocare. În plus, Apple limitează în prezent opţiunea Jet Black la capacităţi de 128 GB şi 256 GB mediu de stocare, motiv pentru care e puţin ciudat că Blush Gold va fi limitat la 64 GB de RAM şi 128 GB mediu de stocare şi nu este extins şi la modelul de top.

  Zvonul legat de Blush Gold a fost împărtăşit pe Twitter de Benjamin Geskin, care citează o postare Weibo de la „o sursă din interiorul Foxconn”.

  Despre iPhone 8 în versiunea cupru s-a zvonit pentru prima dată la începutul săptămânii pur şi simplu ca o alternativă la nuanţa Rose Gold. Varianta de culoare este destul de interesantă, în sensul că Apple a preferat să nu opteze pentru clasicul portocaliu sau auriu.

  Se pare că, aceeaşi sursă din interiorul Foxconn a oferit publicului informaţia că „iPhone 8 nu va fi ieftin”, iar legat tot de variantele de culoare, o altă sursă care a precizat că iPhone 8 va fi disponibil iniţial pe alb, negru şi cupru-auriu, a fost analistul KGI Ming-Chi Kuo, care a mai adăugat că iPhone 8 va fi lansat în acelaşi timp cu iPhone 7s, în stoc limitat.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here