More

  Samsung Galaxy Note 8: Secrete şi zvonuri cu 10 zile înainte de lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics va susţine evenimentul de prezentare oficială a phablet-ului Galaxy Note 8 în data de 23 august, iar cel mai recent zvon arată că gigantul sud-coreean va grăbi lansarea oficială a dispozitivului, aceasta fiind programată pentru 24 aprilie, iar asta din cauza faptului că Apple a grăbit, de asemenea, lansarea iPhone 8.

  Samsung Galaxy Note 8 va oferi suport pentru stylus-ul S-Pen şi este aşteptat să fie livrat cu un display force sensitive care permite produsului să înregistreze diferite nivele de presiune, declanşând astfel răspunsuri diferite în interfaţa cu utilizatorul TouchWiz. Cu această îmbunătăţire, ar putea părea că Samsung are în plan să copieze Apple, care a implementat deja tehnologia sensibilă la presiune „3D Touch” în ultimele două generaţii iPhone.

  Când vine vorba de preţ, ultima confimare va fi abia în data de 23 august, când Samsung va prezenta oficial Note 8 în cadrul unui eveniment în New York. Totuşi, la fel ca în cazul iPhone 8 de la Apple, unele modele Galaxy Note 8 vor depăşi pragul de 1000 dolari pentru un dispozitiv standard (fără abonament).

  Modelul de bază Samsung Galaxy Note 8 va avea 6 GB de RAM / 128 GB mediu de stocare, iar doar în cazul Note 8 Emperor Edition va creşte de a 6 GB la 8 GB şi de la 128 GB la 256 GB mediu de stocare.

  Galaxy Note 8 va fi disponibil în mai multe varinate de culori, Samsung pregătind un portofoliu destul de ofertant. Iniţial, Note 8 va fi lansat cel mai probabil în doar 3 sau 4 nuanţe, urmând ca până la finalul primului trimestru din 2018 să fie aduse pe piaţă restul culorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here