More

  Facebook introduce un plugin Messenger pentru website-urile companiilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger vine pe website-urile companiilor. Rețeaua socială a anunțat astăzi lansarea unui nou plugin de comunicare cu clienții, într-o beta cu acces limitat, care permite clienților să vorbească direct cu companiile pe website-urile lor folosind Messenger și să continue conversațiile pe web, pe dispozitivele mobile sau pe tablete.

  Avantajul Facebook este reprezentat de platforma de socializare și de accesibilitatea la public, dat fiind că deja piața este saturată de plugin-uri pentru website-uri. Prin noul plugin Messenger pentru website-urile companiilor, brandurile au acum acces la peste 1.2 miliarde de utilizatori lunar, o cifră ce este în contină creștere. Facebook Messenger oferă suport pentru funcții precum plăți online, boți care înțeleg limbajul uzual, conversații de grup și multe alte facilități.

  Facebook spune că, aceste funcții vor primi suport și în versiunea beta a plugin-ului pentru website-uri și noi experiențe vor fi adăugate în timp. La fel ca alte sisteme de chat pentru web, plugin-ul pentru conversații Messenger este conceput să apară peste pagina web a companiei și este indicat prin iconița albastră, cu care ne-am obișnuit cu toții deja.

  Când un client începe o sesiune de comunicare cu compania, îi va fi prezentată același tip de interfață Messenger pe care o folosește deja din aplicație pe dispozitivele mobile. Când utilizatorii părăsesc website-ul, au în continuare posibilitatea să vadă sau să continuie conversația de pe telefon sau tabletă, folosind aplicația Facebook Messenger.

  Plugin-ul pentru comunicare Messenger s-ar putea să nu fie folositor în cazul site-urilor care oferă suport tehnic și tehnologic prin intermediul sistemelor chat, pentru că nu se conectează cu alte sisteme de suport din backend, cum se întâmplă când o sesiunea chat este punctul de pornire pentru direcționarea clienților către agentul de suport potrivit. De asemenea, Messenger nu prezintă unelte de analiză pe care le oferă sistemele profesionale.

  Acest nou artificiu la platforma Messenger este doar unul dintre multele modalități prin care Facebook a targetat clienții companiilor în ultimele luni de zile. La începutul acestui an, compania social media a introdus asistentul ”M”, un nou mecanism pentru depistarea boților Messenger. De asemenea, Facebook a testat reclamele Messenger, care ar putea permite companiilor să contacteze utilizatorii în aplicație cu oferte de comunicare, magazine, autentificare pentru anumite lucruri și multe altele.

  Noul plugin Messenger este testat în prezent de un număr de parteneri Facebook, printre care  AdoreMe, Air France, Argos, Aviva, Bodeaz, Goibibo, Keto Mojo, KLM, Mermaid Pillow, Spoqa, Total Activation, Volaris and Zalando. Facebook anunță că, în perioada testării, alte companii interesate se pot înscrie pentru a fi anunțate când va fi disponibil pluginul publicului larg.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.