More

  Clienții Telekom obțin reducere de până la 40% la Electric Castle și alte 3 festivaluri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania anunţă o vară întreagă de experiențe electrice pentru clienţii săi, la cele mai tari festivaluri experimentale din România: Dakini (27 iunie – 1 iulie, Tuzla, Constanţa), Electric Castle (18-23 iulie, Castelul Bánffy, Bonțida, Cluj), Citadela (27-29 iulie, Cetatea Deva, Hunedoara), Awake (17-19 august, Palatul Teleki, Gorneşti, Mureş).

  Telekom Romania va fi prezentă la cele patru festivaluri prin intermediul platformei Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai dinamice și expresive concepte de muzică electronică lansat oficial și în România în luna aprilie 2018, cu scene special amenajate și artiști de talie internațională.

  Atât utilizatorii cartelelor preplătite, cât și clienții pe bază de abonament ai Telekom Romania au posibilitatea să își achiziționeze bilete la oricare dintre aceste festivaluri cu reducere de până la 40%.

  Totodată, pentru achiziționarea biletelor cu discount sau pentru șansa de a câștiga bilete și locuri de camping gratuite sau sesiuni de meet & greet cu artiștii, clienții Telekom trebuie să intre pe site-ul www.electronicbeats.ro/events/.

  Aceștia beneficiază de reduceri de până la 40% pentru 1.000 de bilete la Electric Castle, 1.000 de bilete la Awake, 1.000 de bilete la festivalul Dakini, respectiv 100 de bilete la festivalul Citadela.

  Pentru a marca momentele importante de la cele mai așteptate festivaluri ale verii, participanții vor putea face live-uri, vor putea încărca poze sau filme în Facebook sau YouTube, beneficiind de internet WiFi gratuit de la Telekom și prin intermediul traficului de date 4G nelimitat inclus în toate abonamentele mobile și cartelele preplătite Telekom.

  Festivalul Dakini

  Aflat la a doua ediție, Festivalul Dakini deschide vara și promite pe plaja din Tuzla patru zile și patru nopți de muzică și artă prin intermediul unor ateliere de creație și prezența a peste 100 de DJ celebri din Europa, printre care Chill/Live (Gaudi AllStars Orchestra Live, Prem Joshua Band Live, Ott. Live, Aes Dana Live, Solar Fields), Psy Trance (Ace Ventura, Alpha Portal, Astrix, Emok, Sideform, Tsubi), Micro (Ada Khaled, Matei Tulbure, Paul Agripa, Petre Inspirescu).

  Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, armonie, valori pe care festivalul le împărtășește cu participanții din România și din străinătate.

  Electric Castle

  Electric Castle, un sejur complet de cinci zile de muzică, tehnologie și arte, recunoscut pe plan internațional, care se desfășoară la castelul Bánffy, Transilvania, a atras anul trecut peste 170.000 de persoane din toată lumea, iar pentru ediția 2018, organizatorii se așteaptă la un nou record.

  Telekom Romania deschide acest festival cu scena TEB, pe care vor concerta nume mari ale muzicii românești, artiști îndrăgiți de generația milenială și nu numai. Timp de cinci zile, publicul va avea ocazia să-i asculte pe Arapu, Cap, Charlie, Ciubuc, Dan Andrei, Dubtil, G76, Gescu, KD Chriss, Kozo, LIZZ, Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Priku, Raresh, Rqz, Sepp, Suciu, Tulbure, Vincentiulian.

  Citadela

  Totodată, anul acesta, Telekom Electronic Beats este partenerul principal al primei ediții a festivalului Citadela.

  Scena Telekom Electronic Beats va crea o punte multiculturală între spectatori şi unii dintre cei mai apreciați artiști underground din România și nume relevante din peisajul internațional, precum Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille, Amorf, Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, Vincentiulian, Sepp b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf și Mi Pa.

  Nu în ultimul rând, vor fi organizate workshopuri susținute de speakeri recunoscuți, galerii de artă și street food.

  Awake

  Un nou loc pentru muzică și arte așteaptă să fie descoperit. Festivalul Awake este organizat pe domeniul Castelului Teleki din Gornești, la 20 de minute de Târgu Mureș. Printre artiștii confirmați la cea de-a doua ediție se numără Morcheeba, Milky Chance, Vița de Vie „În Corzi”, Wilkinson, The Subways, Fink, Subcarpați.

  Povestea Awake este completată anul acesta cu scena TEB pe care vor mixa James Zabiela, Eelke Kleijn, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Vlad Bretan, Eye Scream și mulți alții. Similar ediției precedente, festivalul va avea un mix de experiențe precum bibliotecă în aer liber, platformă de discuții Feed Your Mind, cinematograf în aer liber și concursul de instalații de mari dimensiuni Artdoor.

  Telekom Electronic Beats

  În ceea ce privește conceptul Telekom Electronic Beats, acesta a fost dezvoltat în Germania, inima petrecerilor de muzică electronică de pe continent, în anul 2000, ca standard Deutsche Telekom pentru marketingul internațional de muzică și lifestyle.

  Telekom Electronic Beats deține un portofoliu media inovator, produce propriile serii de festivaluri și evenimente în Europa, fiind în linie cu valorile produselor și serviciilor inovatoare ale Telekom.

  De peste 18 ani în atenția publicului, TEB și-a extins prezența din Germania în Polonia, Ungaria, Albania, Macedonia și, de anul acesta, în România și Austria.

  Încă din aprilie 2018, data lansării în România, Telekom Electronic Beats a susținut festivaluri și evenimente ce au promovat diversitatea culturală și conținutul de calitate, iar platforma www.electronicbeats.ro reprezintă mediul online de unde publicul interesat își ia informația din această zonă de divertisment.

  Vara acesta, Telekom Electronic Beats se alătură, fie ca partener media, fie cu scenă proprie și altor evenimente de muzică, artă și lifestyle, printre care: Bucharest Biennale 8 – Bucharest International Biennial for Contemporary Art (17 mai – 8 iulie), Street Delivery – Smart Cities? (15-17 iunie, București), Pelicam Film Festival 2018 (21-24 iunie, Tulcea), The Attic InContext (21-25 iunie, Slănic-Moldova / Salina Târgu Ocna), SISAF (2-8 iulie, Sibiu International Street ART Festival), VIBE Festival 2018 (5-8 iulie, Sângeorgiul de Mureș, Mureș) și Remix ID.

  FOTO: Marius Călin

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.