More

  Descarcă seriale de pe Netflix cu Smart Downloads

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix a lansat în data de 10 iulie 2018 funcția o funcție prin care poți să descarci programele preferate să le vizionezi offline. Descarcă seriale de pe Netflix cu Smart Downloads. Vrei să ai serialele cu tine peste tot. Chiar și atunci când conexiunea la internet nu este de partea ta? Acum se poate!

  Netflix face posibilă vizionarea filmelor și emisiunilor chiar dacă nu ai acces la internet. Tot ce trebuie să faci este să îți descarci episoadele pentru vizionare offline.

  După ce termini de vizionat un episod, funcția Smart Downloads de la Netflix îl șterge și descărcă automat următorul episod din serie.

  În cazul în care obișnuiești să vizionezi același episod de mai multe ori, va fi necesar să oprești funcția Smart Downloads. Astfel încât să administrezi manual conținutul descărcat.

  Pentru moment, funcția Smart Downloads este disponibilă pe telefoanele și tabletele Android. Atenție, acestea trebuie să ruleze ultima versiune a aplicației Netflix. UPDATE! Netflix lansează Smart Downloads pentru iOS

  Aceasta se activează doar atunci când ești conectat la Wi-Fi. Astfel încât planul tău de date mobile nu va fi niciodată utilizat. De asemenea, nu va exista niciun impact asupra memoriei dispozitivului. Iar asta pentru că vor fi în permanență șterse ultimele episoade vizionate înainte să fie descărcate următoarele.

  Descarcă seriale de pe Netflix cu Smart Downloads

  Cum funcționează Smart Downloads de la Netflix

  Descarcă seriale de pe Netflix. Smart Downloads va șterge automat episodul pe care tocmai l-ai terminat să îl vizionezi.

  Ai descărcat Sezonul 1, Episoadele 1 – 5? Când termini de vizionat Sezonul 1, Episodul 1, descărcările inteligente șterg Sezonul 1, Episodul 1. Dar asta nu e tot, funcție descarcă automat Sezonul 1, Episodul 6.

  Dacă nu mai există niciun episod nou de vizionat în serie, ultimul episod pe care l-ai urmărit nu va fi șters.

  Cum dezactivezi Smart Downloads  de la Netflix

  Dacă vrei totuși să păstrezi episoadele vizionate pe telefon, trebuie să intri în secțiunea Descărcate. De aici, selectezi Smart Downloads și trebuie să activezi butonul OFF.

  Desigur, există și opțiunea de dezactivare prin setările aplicației. Din iconița de meniu, mergi la setările aplicației și sub titlul de Downloads schimbă butonul Smart Downloads din ON în OFF.

  Ca orice nou episod să poată fi descărcat automat în dispozitivul mobil trebuie să ai funcția Descărcări Inteligente activată. Ca de altfel și o conexiune bună la wireless. Asigură-te că mai sunt și alte episoade în serie și nu le-ai terminat de vizionat.

  Smart Downloads de la Netflix sunt foarte utile atunci când nu vrei să folosești prea mult spațiu de memorie din telefonul mobil. Sau nu vrei să porți de grijă episoadelor noi, ci doar să te bucuri de ele.

  Atunci când un nou episod din serie se descarcă automat vei fi notificat pe telefon printr-o notificare ca oricare alta.

  Pleci în concediu și încă nu ai terminat de vizionat serialul preferat? Descarcă seriale de pe Netflix cu Smart Downloads. Ia cu tine programele preferate pe telefonul mobil Android sau iOS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.