More

  Piercing-ul de logodnă: noul trend în materie de cereri în căsătorie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cererea în căsătorie este un moment special în viața oricărui cuplu, deoarece marchează un început de drum și, totodată, piatra de temelie a familiei pe care urmează să o întemeieze împreună.

  Momentul cererii în căsătorie este special atât pentru barbat, dar mai mult pentru femeie, deoarece ea este cea care primește inelul de logodnă. Pentru bărbat este o provocare majoră ce îl poartă într-o călătorie „magică”, deoarece totul este străin și aproape ireal, în căutarea inelului perfect de logodnă. De aici pornește totul.

  Un element care atârnă foarte greu în balanță îl constituie „originalitatea”. Cererea în căsătorie trebuie să fie cât mai originală, specială, de la inel până la cadrul în care cererea în căsătorie va avea loc. De aici avem cereri la adâncime, în timp ce sărim cu parașuta sau, cum se mai întâmplă, chiar la nunta unor prieteni.

  Un nou trend a apărut pe rețelele de socializare! Prin intermediul „piercing-ului inelar” tinerii își declară dragostea și jurământul pentru o viață lungă împreună. Ați citit bine. În locul inelului de logodna convențional, tinerii își încastrează o piatră prețioasă sau semiprețioasă direct în deget.

  Acest procedeu este deja folosit în saloanele de piercing și implică ceea ce se numește „ancoră dermală„. Este o procedură destul de dureroasă și care presupune anumite riscuri, deci nu este chiar o poveste care are întotdeauna un final fericit.

  Procedura de ancorare dermală pornește prin îndepărtarea unei mici secțiuni de piele și carne de pe degetul inelar, după care este introdusă o ancoră dermală. Cu ajutorul unei baze mici, ancora dermală este fixată, iar acolo va putea fi așezată piatra prețioasă.

   

  Vezi această postare pe Instagram

   

  O postare distribuită de Wil Salience (@wilsalience) pe

  Cu toate că produsul finit are un efect foarte realist care îți dă impresia că piatra prețioasă aproape că plutește deasupra degetului, aceasta implică foarte multe riscuri de sănătate.

  Potrivit unui salon care este specializat în asemenea proceduri, piercing-ul se poate dezlipi sau poate migra și mai adânc în piele. Mai mult, în anumite cazuri, organismul poate respinge cu totul ancora dermală. Din păcate, cea mai frecventă problemă întâlnită este infectarea zonei, care duce automat la necesitatea îndepărtării piercing-ului din zona respectivă.

   

  Vezi această postare pe Instagram

   

  O postare distribuită de Patrycja Nowak (@patrysiekk) pe

  Un specialist din cadrul unui salon de piercing spune că acest tip de piercing te expune la o serie largă de accidente. Numai acțiunea de a băga mâna în buzunar constituie un risc major de  accidentare, fără a mai pune la socoteală faptul că este dificil să porți mănuși sau să te stergi pe mâini cu prosopul. Toate aceste activități banale, te expun unui risc major pentru sănătatea ta.

  Cu toate că este un trend pe care mulți îl îmbrățișează, cred ca este bine să te gândești serios dacă acele câteva momente de „originalitate” de care te poți bucura merită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.