More

  Oculus Quest va fi disponibil din primăvara 2019 la un preț de 399 dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oculus Quest este o cască VR „stand-alone”, care va fi disponibilă la începutul anului 2019.

  Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, în cadrul conferinței OC5, care s-a desfășurat în San Jose, California, în perioada 25-26 septembrie 2018.

  Oculus Quest îmbună elemente pe care le găsim la casca Oculus Go, care are un preț de numai 199 de dolari și care a fost lansat pe începutul anului, dar și performanțele superioare, pe care le regăsim în casca Oculus Rift, al căruit preț a scăzut la 399 de dolari. Ceea ce aduce în plus Oculus Quest este libertatea de mișcare, prin renunțarea la cablurile care imobilizau utilizatorul într-un perimetru restrâns.

  Diferența cea mai mare constă în modul în care dispozitivul urmărește mișcările utilizatorului. Dacă în cazul Oculus Rift era nevoie de instalarea unor camere externe, independente de dispozitiv, iar Oculus Go urmărește numai unghiul de înclinare al capului, Oculus Quest urmărește miscările cu ajutorul a patru camere integrate direct în cască.

  Acest nou sistem este destinat acelor utilizatori care vor să beneficieze de experiența high-end VR, dar care nu au un calculator capabil de a conecta sistemul Rift.

  Oculus Quest folosește același sistem disponibil pe Oculus Go, inclusiv rezoluția de 1600 x 1440 pentru fiecare ochi, cât și boxele integrare, care înlocuiesc căștile, cu posibilitatea de a controla volumul sunetului.

  Nu există nicio informație cu privire la suita de jocuri, dacă va fi extinsă sau va rămâne cea de 50 de titluri anunțată. Dacă am vorbit de renunțarea la cabluri, fiind vorba de o experiență high-end, nu știm cât timp de joc va putea oferi casca, înainte de a rămâne fără baterie, dar acestea sunt întrebări la care vom găsi răspuns pe parcurs.

  Între timp, cei interetați pot urmări întreaga prezentare susținută de Mark Zuckerberg în video-ul de mai jos:

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.