Vive Sync Beta este disponibilă pentru companii | NOOBZ.RO

Vive Sync Beta este disponibilă pentru companii

Mădălina Gănescu
- 30.04.2020, 22:44 în Realitate Virtuală
0

SHARES
Vive Sync Beta este disponibilă pentru companii

Vive Sync Beta este disponibilă pentru companiile și angajații care lucrează de la distanță. Sync este un instrument sigur și intuitiv de colaborare în VR. A fost dezvoltată special pentru utilizarea în sectorul business pentru a îmbuntăți comunicarea și productivitatea. Aceasta permite echipelor interne și externe ale unei companii să se întâlnească în spațiul virtual.

Spre deosebire de orice alt mediu sau intrument, realitatea virtuală are capacitatea de a conecta și angrena echipe și angajați care lucrează de la distanță ca și cum s-ar afla împreună în același spațiu fizic,” a afirmat David Sapienza, AVP Content Development & Production, HTC VIVE. „Vive Sync dă posibilitatea colegilor și partenerilor aflați în diferite colțuri ale lumii să interacționeze într-un spațiu virtual comun, sporind productivitatea, colaborarea și chimia din cadrul echipei. În viitor, munca  se va transforma, din ce în ce mai mult și mai repede, într-o activitate globală și de la distanță, iar VR-ul este soluția de care este nevoie pentru a avea succes în această nouă realitate.”

Munca de la distanță devine rapid parte din noua normă – “State of the American Workforce”

Potrivit celui mai recent raport Gallup, munca de la distanță devine rapid parte din noua normă. Acest raport arată că 43% dintre angajați lucrează la distanță de membrii echipei lor cel puțin o parte din timp. Doar 37% sunt dispuși să schimbe compania la care lucrează pentru beneficii ca flexibilitatea activității și munca de acasă.

“The Work Connectivity Survey” este un studiul realizat de Future Workplace și Virgin Pulse. Acesta arată pentru cei care lucrează de la distanță există mai multe șanse să renunțe la un loc de muncă. Asta s-ar datora din cauza singurătății. Iar 43% dintre angajați au declarat că mai mult timp față în față i-ar ajuta să construiască relații mai solide cu echipa lor. Cu Vive Sync echipele pot continua să ia parte la întâlnirile față în față cruciale. Întâlniri între manageri și colegii de muncă, care sporesc implicarea, colaborarea și productivitatea.

Caracteristici care conectează angajații la distanță    

Vive Sync suportă până la 30 de participanți simultan. Permite utilizatorilor să susțină întâlniri interne creative. Dar și discuții școlare în clase online, ori conferințe de presă virtuale sau chiar prezentări de vânzări la distanță. Integrându-se cu OneDrive, Vive Sync permite participanților să partajeze ușor, direct din serverul lor, documente precum fișiere video, prezentări PowerPoint și materiale 2D & 3D. Deciziile sau informațiile importante pot fi partajate în afara platformei Sync prin capturi de ecran sau prin notițe voice-to-text.

Folosind aplicația mobilă Sync Avatar Creator, participanții își pot crea avataruri personalizate și dinamice. Acestea sunt construite după chipul și asemănarea lor, pentru a servi drept reprezentarea lor digitală. Prin funcția de urmărire a întregului corp, avatarurile participanților comunică limbajul corpurilor lor din realitate. ACest lucru contribuie la transmiterea atenției lor complete către colegi. Vive Sync include de asemenea funcția de urmărire a ochilor dezvoltată de Tobii. Funcția oferă o interacțiune mai naturală cu colegii și clienții virtuali. Surprinde astfel mișcările ochilor participanților pentru a da viață întâlnirilor. Headset-uri precum Vive Pro Eye oferă această tehnologie încorporată direct în dispozitiv.

Credem că aplicații precum Vive Sync vor spori colaborarea și productivitatea în cadrul echipelor dispersate, care lucrează de acasă în VR,” a afirmat David Weinstein, Director XR, NVIDIA. „Întâlnirile față în față în realitate virtuală în aplicația Vive Sync optimizată de NVIDIA VRS și cu headset-ul Vive Pro Eye, induc un sentiment de conexiune și prezență fizică angajaților care lucrează de la distanță, din întreaga lume.

În perioada versiunii open beta gratuită, companiile vor avea acces la toate caracteristicile disponibile în prezent în Vive Sync, inclusiv următoarele:

Vive Sync va primi constant noi caracteristici și servicii. Actualizările viitoare vor include:

În prezent, Vive Sync suportă toate headset-urile VIVE și este disponibil pentru descărcare la Sync.vive.com.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!