More

  Noi teste Messenger pentru comezi vocale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook face noi teste Messenger pentru comezi vocale. Facebook Messenger ar putea permite în curând utilizarea comenzilor vocale în conversațiile private. Ca de altfel și apeluri vocale inițiate prin intermediu comenzilor vocale. Și, de ce nu, stabilire de memento-uri prin comandă vocală.

  Codul Messenger pentru Android dezvăluie un nou buton de asistent M în partea de sus a mesageriei. Acesta activează funcția de ascultare a comenzii vocale pentru anumite funcționalități.

  Noi teste Messenger pentru comezi vocale

  Controlul vocal ar putea face aplicația de mesagerie mult mai simplă de utilizat fără mâini. Sau pentru atunci când ești la volan. De asemenea, aceasta va fi mult mai accesibilă pentru cei cu deficiență de dexteritate. La un moment dat ar putea fi utilizată mai ușor chiar și de către străinii ai căror limbă maternă este greu de tastat.

  Facebook Messenger a fost inițial observat testând transcrierea discursurilor ca parte din asistentul vocal Aloha. Considerat a fi parte din Portal, ecranul video de conversații la care lucrează Facebook.

  Dar, comenzile vocale din asistentul vocal M sunt noi și dovedesc o evoluție a strategiei Facebook. De vreme ce fostul director Messenger, David Marcus, a declarat pentru Tech Crunch că: ”nu este ceva la care lucrăm activ în acest moment” (în septembrie 2016).

  Messenger vrea să se diferențieze de SMS, Snapchat, Android Messages și alte platforme de mesagerie. Aplicația a adoptat masiv funcții de comunicare vizuală precum Facebook Stories, filtre de realitate virtuală și nu numai.

  Noi teste Messenger pentru comezi vocale

  Facebook testează efecte de realitate augmentată

  În prezent, Facebook testează efecte de realitate augmentată pentru cameră cu o serie de utilizatori Messenger. Acestea vor fi lansate în meniul de GIF-uri, stickere și emoticonuri.

  Artificiile precum jocurile în Messenger au fost destul de reticent primite de public. Dar controlul vocal va adăuga utilitate fără să obstrucționeze valoarea de bază a aplicației. Determinând astfel utilizatorii să comunice și mai mult.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.