More

  Yahoo renaște ca Yahoo Together, o nouă aplicație de mesagerie de grup

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oath a creat o nouă aplicație de mesagerie de grup numită Yahoo Together.

  ”Ai fost vreodată într-o conversație de grup de tip SMS cu 10 persoane care vorbeau despre 18 lucruri diferite în același timp? Poate părea dificil să ții pasul. Am construit Yahoo Together pentru a rezolva această problemă. Este un grup de comunicare care ușurează viața prin organizare și instrumente inteligente”, spune Adam Mathes, Senior Director și Product Manager la Oath.

  ”Adună oamenii în grupuri de care îți pasă cel mai mult (familie, prieteni, club de carte, de bowling) iar apoi împarte conversațiile în teme de discuție. Astfel, în loc să vorbești despre 18 lucruri în același timp, poți urmări temele de care ești interesat, iar pe restul să le dai pe mute. ”

  Yahoo Together permite distribuirea de fotografii și video, iar folosind-o poți să atașezi orice document într-o librărie pe care să o împărtășești grupului.

  Aplicația oferă, de asemenea, posibilitatea să distribui calendare și capacitatea să stabilești memento-uri pe care să le atașezi la orice mesaj. Această acțiune va anunța grupul în momentul în care este programată o conversație, o întâlnire sau un apel.

  Yahoo Together este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.