More

  Totul despre senzorii din abonamentul Orange Smart Home

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Săptămâna aceasta am dat startul proiectului special Noobz Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole cu videoclipul Ne securizăm casa cu Orange Smart Home”.

  După cum am anunțat în primul material, în fiecare miercuri și vineri publicăm câte un video pe canalul de YouTube Noobz, în care vă prezentăm pas cu pas experiența noastră cu soluția de supraveghere smart.

  În episodul de astăzi, luăm fiecare senzor din kit-ul complet Orange Smart Home, îi analizăm funcțiile și stabilim unde anume îl vom plasa în casă și de ce.

  După cum veți afla din discuția pe care o am cu Cristi despre senzorii inteligenți, unele echipamente sunt necesare din primul moment, în vreme ce altele suportă amânare și e ideal să le integrezi pe măsură ce faci upgrade soluției smart home.

  Noi am ales să apelăm la un pachet complet de senzori Orange Smart Home, pentru că am stabilit că dorim să avem control absolut asupra casei noastre. Dar, acest lucru nu trebuie să se aplice și în cazul vostru.

  Pentru a stabili ce pachet e ideal pentru voi, trebuie să răspundeți la întrebarea: Vreau să previn sau am nevoie de protecție? Iar dacă am nevoie de protecție, e suficientă una standard sau se impune protecție avansată?

  În plus, există cazuri în care e posibil să aveți nevoie doar de senzori, nu și de camera de supraveghere, pentru că aveți deja una primită cadou de Crăciun anul trecut.

  Spre exemplu, noi avem deja 2 camere de supraveghere acasă, ca de altfel și două prize inteligente și un bec inteligent. Dar, trebuie să știți că nu toate echipamentele primesc suport în aplicația Orange Smart Home.

  Însă, despre asta o să vorbim la momentul instalării senzorilor, adică în cel de-al 3-lea episod, care va apărea miercuri, 12 decembrie 2018.

  Echipamentele smart home pot fi achiziționate și de la diferiți retaileri din România, dar noi am ales să optăm pentru oferta Orange pentru că prețurile sunt mult mai accesibile. În funcție de fiecare senzor în parte, economisești o sumă de bani.

  Spre exemplu, dacă vorbim despre termostatul Netatmo, există retaileri care îl comercializează și cu 300 euro, în timp ce pe orange.ro este 178,99 euro.

  Același lucru este valabil și pentru oferta de preț în cazul becurilor inteligente. Pe orange.ro sunt 3 becuri la 199 euro, iar la unii retaileri costă 250 euro.

  Senzorul de fum Fibaro este 228 lei la orange.ro, iar la retailerii online poți să ajungi să dai și 327 lei pe el. De fapt, cam la toate echipamentele o să găsiți preț mai bun la operatorul de telefonie mobilă decât găsiți la retailerii online.

  Dacă ar fi să cumperi un kit complet de supraveghere pentru acasă din altă parte decât de la orange.ro, poți ajunge să plătești mai mult decât dublu ofertei Orange. În plus, trebuie să ții cont și de faptul că ai nevoie de o platformă din care să administrezi soluția smart home.

  Pe lângă ofertele de produse din piață am analizat bineînțeles și oferta de preț și ne-am asigurat că alegem în final o soluție smart home cu un raport calitate-preț foarte bun.

  Dar, să nu mai pierdem vremea, vă invităm să vizionați al doilea episod din Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole, iar dacă mai aveți și alte întrebări, le așteptăm cu interes în comentarii.

  Avem multe informații pe care dorim să vi le oferim despre fiecare produs în parte, ca de altfel și despre aplicația Orange Smart Home, termostatul inteligent, importanța unei asigurări pentru locuință și nu numai.

  Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube Noobz, pentru noi episoade despre soluția Orange Smart Home pe care o instalăm acasă și alte informații din tehnologie și lifestyle.

  Totul, detaliat găsiți în articolele de mai jos. Întrebările le așteptăm, ca de fiecare dată, în comentarii!

  Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole – Proiect special Noobz

  Cum instalezi termostatul inteligent Netatmo

  Totul despre senzorii din abonamentul Orange Smart Home

  Instalarea senzorilor și dispozitivului central Orange Smart Home

  Instalăm serviciul Orange Smart Home

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.