TSMC lucrează în continuare cu Huawei

Mădălina Gănescu
- 23.05.2019, 18:40 în Servicii
27

SHARES
TSMC lucrează în continuare cu Huawei

Google, Qualcomm, Intel și ARM sunt doar câteva dintre companiile care au suspendat operațiunile cu Huawei. TSMC lucrează în continuare cu Huawei.

Gigantul de tehnologie chinez are la dispoziție 90 de zile să găsească o soluție prin care să meargă mai departe. Guvernul Statelor Unite ale Americii a oferit companiei o licență temporată până pe 19 august 2019. În tot acest timp, toate companiile americane care au contracte cu Huawei pot să colaboreze în continuare cu producătorul.

Dar, există și parteneri care nu pun punct afacerilor cu Huawei.

TSMC lucrează în continuare cu Huawei

Livrările TSMC pentru Huawei nu vor fi afectate de interdicție. Informația a fost confirmată pentru Reuters de un reprezentant TSMC. Inițial, agenția de știri comunicase că RSMC va ”adera la impactul” interdicției Huawei în SUA.

Compania din Taiwan este lider în producția de cipuri. De asemenea, este responsabilă de producția cipurilor Kirin pentru smartphone-urile Huawei. Procesoarele de la Apple, MediaTek și Qualcomm sunt produse tot de TSMC.

La o zi după ce ARM a anunțat că suspendă operațiunile cu Huawei, TSMC anunță că lucrează în continuare cu gigantul. Totuși, este posibil ca Huawei să aibă permisiunea de a produce în continuare cipurile deja existente pe baza tehnologiei ARM. Ne referim la toate procesoarele Kirin pentru telefoane actuale.

Huawei nu este nevoită să caute un alt producător pentru a produce procesoarele Kirin. Astfel, teoretic nu ar trebui să aibă probleme cu producția de smartphone-uri cu ajutorul stocului de componente pe care și l-a pregătit.

Urmărește și: Eliminarea Huawei – Ce se întâmplă cu telefonul tău

Ce părere ai despre situația Huawei? Folosești produse cumpărate de la producător? Vei continua să cumperi? Le recomanzi și celorlalți? Scrie-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!