More

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 06 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech sâmbătă, 06 iulie 2019, vorbim despre sistemul de operare Huawei, dar și despre prima țară care interzice defrișările. Dacă sunteți curioși ce tendințe mai există în materie de televizoare, vorbim și despre asta. Pe larg, în rândurile următoare.

  Huawei spune că Hongmeng OS va fi mai rapid decât Android

  Se tot vorbește despre alternativa Huawei la Android, Hongmeng OS, dar nimeni nu știe cum va fi. Sursele noastre spun că producătorul chinează lucrează la sistemul de operare încă de anul trecut. În toamna acestui an cu siguranță veți primi mai multe noutăți despre asta, în exclusivitate, așa că fiți cu ochii pe Noobz.

  Ren Zengfei, fondator și CEO Huawei a declarat pentru Sina Techology cp Hongmeng OS va fi mai rapid în comparație cu Android de la Google. Ren spune că diferența între cele două sisteme de operare va fi de aproximativ cinci milisecunde.

  În afară de avantajul de a fi mai rapid, Hongmeng  va fi mai mult decât un sistem de operare pentru smartphone. Cel puțin, asta afirmă fondatorul companiei. Acesta va avea mai multe aplicației și va putea fi utilizat pentru interconectivitate între o plajă largă de dispozitive. Acest lucru include switch-uri de rețea, routere, data center, dispozitive smart home, vehicule autonome și altele.

  Huawei a primit permisiunea, cel puțin verbal, din partea lui Trump să facă din nou afaceri cu furnizorii americani. Acum, rămâne de văzut dacă și pentru cât timp vor mai utiliza telefoanele Huawei sistemul de operare Android de la Google. Cu certitudine, la un moment dat Huawei va folosi propria platformă, dar rămâne de văzut dacă va renunța sau nu definitiv la AndroidSe întâmplă în tech sâmbătă

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 06 iulie 2019! Norvegia devine prima țară din lume care interzice defrișările

  Norvegia devine prima țară din lume care interzice defrișările. Parlamentul norvegian spune că politica guvernului privind achizițiile publice va fi lipsită de defrișări. Orice produs care va contribui la despăduriri nu va fi utilizat în țara scandinavă.

  Planul de acțiune al Norvegiei include, de asemenea, o solicitare din partea parlamentului adresată guvernului. Acesta trebuie să protejeze cu strictețe biodiversitatea prin intermediul Fondului Guvernamental de Pensii.

  Vor urma și alte țări care vor adopta modelul norvegian și vor interzice despăduririle. Germania și Marea Britanie trebuie să acționeze în mod special, în urma declarației comune de la Summit-ul ONU, privind clima.

  Carnea, uleiul de palmier, soia și produsele din lemn din Argentina, Bolivia, Brazilia, Paraguay, Indonezia, Malaezia și Papua Noua Guinee sunt responsabile pentru 40% din despăduririle din perioada 2000 – 2011. Cele șapte țări au fost, de asemenea, responsabile pentru 44% din emisiile de CO2 raportate de Climate Action.

  defrisare in romania

  Gmail monitorizează toate achizițiile online și încă nu le poți sterge sau să optezi pentru a nu mai fi monitorizate

  CNBC a descoperit că Gmail ține o evidență a istoricului de tranzacții pe care le faci online. Aplicația preia informațiile din mailurile de confirmare ale comenzilor online. Monitorizează atât cumpărăturile fizice, cât și cele onine.

  Google a declarat că aceste arhive pot fi șterse de utilizator, dacă se dorește acest lucru. Teoretic, se poate. Practic, procedura este foarte complicată. Trebuie ștearsă fiecare înregistrare în parte. Nu există niciun mecanism care să steargă mai multe înregistrări odată.

  Todd Haselton, reporterul CNBC care a realizat descoperirea, a șters toate înregistrările, dar lucrurile nu s-au oprit aici. După 3 spătămâni, a descoperit că au apărut alte înregistrări ale unor achiziții realizate în urmă cu mai mulți ani. Acele înregistrări au rămas, chiar dacă email-urile care conțineau chitanțele au fost șterse.

  Această experiență arată că Google încă are probleme în ceea ce privește respectarea intimității utilizatorilor.

  Gmail monitorizează toate achizițiile online și încă nu le poți sterge sau să optezi pentru a nu mai fi monitorizate

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 06 iulie 2019! AMD reduce prețurile gamei Radeon RX 5700 și contracarează gama „Super” de la Nvidia

  Gama RX5700 de la AMD a fost prezentată în cadrul conferinței E3, în luna iunie. Cu doar câteva zile înainte de lansare, care va avea loc pe 7 iulie 2019, AMD anunță reducerea prețului pentru noua gamă de plăci grafice.

  Aceasta este, cel mai probabil, o strategie concurențială. Are ca scop contracararea noii game „Super” de la Nvidia. Prețurile plăcilor grafice AMD au o reducere de 30 de dolari și 50 de dolari. Placa standard RX5700 va avea un preț de 349  de dolari, același preț pe care îl are Nvidia RTX 2060. RX 5700 XT va avea un preț mai mic cu 50 de dolari și va costa 399 de dolari. Placa grafică 5700 XT în ediție aniversară, cu performanțe sporite va costa 449 dolari în loc de 499 de dolari.

  AMD asigură, astfel, un preț competitiv pentru nou serie de plăci lansate. Nu mai rămâne altceva decât să așteptăm și recenziile, când vor începe să apară.

  AMD reduce prețurile gamei Radeon RX 5700 și contracarează gama „Super” de la Nvidia

  Studiile arată că dimensiunea de TV preferată de americani este de 65 de inci (165 cm)

  Televizoarele cu diagonală de 65 inch se ieftinesc în SUA, în vreme ce diagonala de 55 inch stagnează. Tot mai mulți americani își cumpără televizoare cu diagonală de 65 inch. Compania de cercetare de piață TrendForce spune că prețul televizoarelor din această gamă a dus la o rată de adopție din ce în ce mai mare.

  În ultimele săptămâni, televizoarele de 65 inch au fost din ce în ce mai ieftine. În timp ce, televizoarele cu diagonală de 55 inch au rămas cam la același preț. Unul dintre principalele motive pentru această tendință este că producătorii au asigurat stocuri mari de televizoare înainte tarifelor de 25% anunțate pentru produsele chinezești.

  În urma Summit-ului G20, Trump a confirmat că SUA nu va mai impozita, cel puțin pentru moment, tariful de 25%. Următoarea categorie de televizoare care vor avea reduceri semnificative în perioada următoare este cea de 32 inch. Raportul mai sugerează că unii producători vor crește rata de producție pentru panouri de 55 inch cu 4% de la an la an. Ceea ce înseamnă că vor fi scăderi de prețuri și la această categorie TV.

  se intampla in tech sambata smart tv

  Asta se întâmplă în tech sâmbătă, 06 iunie 2019. Dacă mai ai și alte știri interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.