More

  Se întâmplă în tech marți, 16 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Știrile din se întâmplă în tech marți, 16 iulie 2019, sunt despre viitorul flagship Samsung Galaxy Note 10, Huawei, Facebook și Tesla. Dar vom afla și despre cel mai nou model de cameră mirrorless de la Sony. Haideți să vedem care sunt știrile pe larg.

  Samsung Galaxy Note 10 ar putea suferi întârzieri din cauza unei comerciale

  The Investor informează că o dispută comercială între Japonia și Coreea de Sud poate afecta programul de producție al Galaxy Note 10. Un reprezentant Samsung afirmă oficial că acest conflict ar putea forța reducerea producției procesoarelor Exynos pentru următoarea serie Note 10.

  Flagship-urile Samsung Note sunt, de obicei, vândute în regiunile EMEA cu procesoarele proprii Exynos. În timp ce, pentru SUA, America Latină și China, se utilizează variantele Qualcomm Snapdragon.

  Samsung Galaxy Note 10 va fi dezvăluit pe 7 august și se așteaptă ca flagship-ul să fie lansat ulterior în aceeași lună. “The Investor” sugerează că Samsung ar putea să reducă producția de procesoare Exynos pentru Galaxy Note 10 cu până la 10% în prima lună. Informație care încă nu este confirmată.

  Deși nu putem anticipa exact ce efect ar avea această întârziere asupra stocurilor Galaxy Note 10, este posibil ca pentru fanii europeni să devină dificil să facă rost de Galaxy Note 10 luna viitoare. Pentru SUA nivelul stocurilor va rămâne neafectat. Întrucât procesoarele utilizate pe Note 10 sunt marca Qualcomm. De notat este și faptul că această dispută comercială poate provoca perturbări în peisajul smartphone-urilor pliabile.

  Se întâmplă în tech marți: Samsung Galaxy Note 10 ar putea suferi întârzieri din cauza unei comerciale

  Huawei înregistrează încă o marcă pentru sistemul de operare. Întâi Hongmeng, apoi Ark/Oak

  Huawei lucrează de ani de zile propriul sistemul de operare. Un plan B care să scape divizia de smartphone-uri din plasa scandalului comercial din SUA. Cu interdicția de comerț din SUA, compania e forțată să accelereze planurile. S-au speculat multe denumiri pentru noua platformă, dar se pare că Huawei ar avea un nou nume pentru aceasta: “Harmony”.

  Let’sGoDigital a dezvăluit că Huawei a depus o cerere pentru marca „Harmony” la Oficiul Proprietății Intelectuale (EUIPO). Marca comercială este legată de „sisteme de operare mobil, sisteme de operare pe calculator și programe de operare descărcabile”.

  Cererea ar fi fost depusă de o firmă numită Forresters. Se pare că această companie a depus, de asemenea, mărcile comerciale Hongmeng OS și P Smart Z ale Huawei.

  Informațiile privind “Harmony” vin în timp ce Huawei se pregătește să prezinte actualizarea EMUI 10 în China. Eveniment ce se va desfășura pe 9 august. Cea mai recentă versiune Android este prevăzută să ofere Android Q. Dar va trebui să așteptăm până luna viitoare pentru a vedea ce altceva poate aduce Huawei.

  Se întâmplă în tech marți: Huawei înregistrează încă o marcă pentru sistemul de operare. Întâi Hongmeng, apoi Ark/Oak

  Se întâmplă în tech marți: Facebook valorează mai mult datorită știrilor privind amenda de 5 miliarde de dolari a FTC

  Prețul acțiunilor a crescut cu aproape 2%, după ce au apărut vineri rapoartele privind amenda.

  Potrivit rapoartelor de la Wall Street Journal și Washington Post, Facebook va fi amendat cu 5 miliarde dolari de către Comisia Federală pentru Comerț. Prin Comisia de supraveghere a concurenței din SUA.

  Este cea mai mare amendă percepută vreodată de FTC. Când a apărut știrea, prețul acțiunilor Facebook a crescut cu aproape 2% în timpul tranzacțiilor târzii de pe Wall Street. Acest lucru a adăugat aproximativ 10 miliarde de dolari la valoarea sa de piață. Mai mult decât dublul costului amenzii.

  Cum se explică?

  Este vorba de faptul că reglementarea nu contestă modul în care Facebook colectează și împărtășește datele. Astfel nu va afecta modelul său de afaceri foarte profitabil, care se bazează pe publicitate.

  Condițiile viitoare

  Pe de altă parte, Washington Post raportează că, reglementarea FTC nu este doar financiară. Facebook va trebui acum să documenteze deciziile sale privind datele, înainte de a oferi produse noi. Ca de altfel și să supravegheze mai atent modul în care aplicațiile de la terțe părți accesează informațiile utilizatorilor.

  În vreme ce, directorii săi vor trebui să ateste faptul că Facebook a protejat confidențialitatea. Deși acest aspect se credea a fi obligatoriu deja, aparent nu era cazul. FTC a trimis deja reglementarea către Departamentul de Justiție pentru semnare.

  Facebook valorează mai mult datorită știrilor privind amenda de 5 miliarde de dolari a FTC

  Se întâmplă în tech marți: Sony A7R IV este un mirrorless cu senzor de 61 MP full-frame

  Sony a prezentat cel mai noul model de cameră mirrorless, cu obiective interschimbabile, A7R IV. Acest model se adresează în special profesioniștilor. Acesta are un senzor de 61 megapixeli, va avea un preț de 3500 de dolari și va fi disponibil începând cu luna septembrie.

  Rezoluția nu mai este întâlnită la niciun aparat echivalent full-frame de 35mm. Mai mult, vine cu mult mai multe îmbunătățiri, comparativ cu modelul anterior. A7R IV are mod rapid de fotografiere de 10fps cu focalizare automată continuă și capacități de urmărire al focusului automat și nu numai.

  A7R IV are încorporat stabilizare de imagine pe 5 axe și este rezistent la intemperii și la praf.

  Se întâmplă în tech marți: Sony A7R IV este un mirrorless cu senzor de 61 MP full-frame

  Se întâmplă în tech marți: Muncitorii de la fabrica Tesla spun că au folosit și bandă adezivă pentru a putea face față solicitărilor de producție

  Mai mulți muncitori din fabrica Tesla spun că au folosit bandă adezivă pentru repararea unor cârlige sau crăpături ale unor carcase din plastic.

  Tesla a doborât recordul pentru producție, fabricând 72531 de Model 3 în doar 3 luni. Dar care a fost, defapt, costul pentru a atinge acest record? Mai mulți angajați spun că o consecință a acestei presiuni ar fi „munca de mântuială„. Mai mult, aceștia susțin că au lucrat în condiții dificile și care le pun viața în pericol.

  Pentru a combate aceste supoziții, un purtător de cuvânt al Tesla a ieșit cu o declarație. Acesta numește acuzele ca fiind înșelătoare și nu reflectă realitatea despre procesul de producție al fabricii Tesla. Multe dintre presupusele „scurtături”, la care fac angajații referire, nu sunt permise, iar multe dintre piesele folosite pe Model 3 vin cu bandă electrică direct de la producătorul pieselor.

  Despre condițiile de muncă, purtătorul de cuvânt a spus că Tesla muncește din greu pentru a oferi un mediu de muncă sigur. Este important pentru Tesla ca angajații săi să fie nerăbdători să vină în fiecare zi la muncă.

  Cu toate acestea, angajații Tesla nu au avut o viață ușoară. Aceștia au fost urmăriți și amenințați de un investitor și au fost împiedicați să folosească mediile de socializare de la muncă. Acestea au fost măsuri luate pentru evitarea scurgerii unor informații.

  Muncitorii de la fabrica Tesla spun că au folosit și bandă adezivă pentru a putea face față solicitărilor de producție

  Acestea sunt știrile din se întâmplă în tech marți, 16 iulie 2019. Dacă mai ai și alte subiecte interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.