Webstock 2019: Locul unde, din prietenie, iau naștere noi proiecte

Mădălina Gănescu
- 9.08.2019, 13:19 în Cultura
18

SHARES
webstock 2019

A 12-a ediție Webstock va avea loc pe 4 octombrie 2019 la JW Marriot Hotel, București. Prima noastră interacțiune cu Webstock a fost în 2016. E drept, am cam ratat primii ani de dezvoltat relații cu oameni frumoși, care muncesc cu pasiune și transformă experiențele lor în lecții de viață pentru ceilalți. Dar, recuperăm, negreșit!

Anul acesta, sperăm să ne întâlnim la Webstock cu cât mai mulți dintre voi. Vă puteți înscrie ca bloggeri oficiali sau ambasadori. Puteți solicita acces pentru jumătate de zi, să aplicați pentru un loc dacă sunteți studenți sau să reprezentați o companie. Dacă vreți pur și simplu acces la gală Webstock Awards, să susțineți un creator de conținut preferat sau mai mulți, puteți opta numai pentru asta. Doar că, trebuie să fiți cu ochii pe site-ul oficial, pentru că formularul de aplicare va fi disponibil în curând.

De ce merită să mergi la Webstock 2019

În cei 9 ani de când am intrat în câmpul muncii, cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este: cât de importante sunt relațiile interumane. Networking-ul este esențial atunci când vrei să te dezvolți ca om, ca profesionist.

O agendă telefonică în care ai contactele potrivite face de multe ori mai mult decât zeci de ani de studiu. La școală și la locul de muncă înveți orice, dar nu și cum să fii om. Cum să pui sentimente în proiectele tale și cum să dai viață unor idei care par să fie la fel ca toate celelalte.

În cadrul conferințelor precum Webstock, ai ocazia să înveți de la cei care activează în același mediu cu tine. Poți împărtăși din experiențe cu ceilalți creatori de conținut și să pui bazele unor noi colaborări. Cum de altfel, poți să interacționezi direct cu dinozaurii online, cum îmi place să le spun specialiștilor în digital. Dar, și mai important, poți avea contact direct cu brandurile, cărora le poți propune proiecte care să se viralizeze și să vă ajute să vă dezvoltați împreună.

Niciodată nu le vei ști pe toate. De aceea, asigură-te că te-ai înconjurat în viața aceasta de oamenii potriviți. Putem chiar să adaptăm la Webstock zicala lui Steve Jobs: ”Nu are sens să angajăm oameni inteligenți și să le spunem ce să facă. Noi angajăm oameni inteligenți să ne spună ei ce să facem.”

Astfel, aici ”nu are sens să te înconjori de oameni inteligenți și să le spui tu ce să facă. Înconjoară-te de oameni inteligenți să îți spună ei ce să faci.”

Așadar, cu cine ne vedem anul acesta la Webstock?

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!