Lost in Space - Al doilea sezon e la fel de palpitant ca primul | NOOBZ.RO

Lost in Space – Al doilea sezon e la fel de palpitant ca primul

Mădălina Gănescu
- 27.12.2019, 19:42 în FILM
14

SHARES

După cum am spus, sărbătorile de iarnă sunt un prilej numai bun să faci binging pe Netflix. Pe lângă The Witcher, am văzut și al doilea sezon din Lost in Space. Pentru că primul mi-a plăcut foarte mult, abia l-am așteptat pe al doilea. Nu este un serial excepțional, dar e plin de emoție.

Spuneam la finalul primului sezon că aștept următoarele episoade, să îmi clarific sentimentele. Dat fiind că am văzut cele 10 episoade într-o seară jumătate, trageți voi concluziile despre cât de mult mi-a plăcut. De fapt, nu știu cât este despre plăcere și cât este despre faptul că m-am odihnit foarte mult urmărind acțiunea.

Al doilea sezon din Lost in Space l-am urmărit integral de pe ecranul Samsung Galaxy S10 5G

La fel ca în primul sezon, acțiunea se desfășoară atât în spațiu, cât și pe diferite planete. Ca la final să apară roboții rău-făcători puși pe lupte până la moarte.

Mi-aș fi dorit ca serialul să nu fie atât de previzibil. Însă, nu mă deranjează atât de mult, mai ales pentru că este construit în jurul prieteniei, a familiei și a multitudinii de sentimente. Să spunem că, Lost in Space este un serial de urmărit alături de familie. Deși există anumite scene mai brutale, nu este nimic care să sperie copiii într-atât încât să nu se uite.

Lost in Space este un serial science fiction american light

Dacă ați vizionat deja The 100, vă spun de pe acum că nu este la fel de explicit și palpitant. Însă, o să aveți o stare de bine dacă îl vizionați. Dr. Smith o să vă cam frustreze. Însă, trebuie să existe și astfel de personaje, că altfel acțiunea nu ar mai avea niciun farmec.

Cine să pună bețe în roate, dacă nu un personaj egoist, care se iubește doar pe sine? Abia la finalul celui de-al doilea sezon lucrurile cu aceasta se schimbă cum nu prea v-ați aștepta.

Pentru că nu-mi place să dau spoilere, nu prea povestesc scene din filme

Însă, o să trec rapid în revistă fiecare episod în parte. Nu e neapărat nevoie să vezi primul sezon pentru a-l înțelege pe al doilea. Dar, dacă ai posibilitatea să o faci, fă-o! Mai ales pentru că e un serial ușor, numai bun pentru zile în care nu vrei să îți epuizezi energia.

În primul episod, familia Robinson se străduiește să-și găsească rostul pe o planetă unde nu poate respira. În loc de oxigen, în aer se găsește doar metan. Însă, asta nu îi încurcă pe aceștia să pună bazele unei sere care să le ofere hrana necesară mai mult decât pentru cele 7 luni, cât deja au petrecut aici.

Pentru că Dr. Smith dă tonul ghinioanelor, sera este distrusă ”dintr-un accident” și familia Robinson trebuie să pună Jupiter 2 pe traiectorie către o nouă planetă.

Și voi credeți că o navă spațială precum Jupiter 2 poate fi transformată într-o barcă, nu?

Al doilea episod este tot despre călătoria pe apă și se termină cu revenirea pe Resolute. Aici, în al treilea episod pe Robinsoni îi așteaptă o surpriză – niciun membru al echipajului nu mai este pe stație.

Episoadele 4 și 5 sunt despre obținerea resurselor necesare pentru a pune în mișcare Resolute spre Alpha Centauri. John suferă un accident, în vreme ce Judy face tot ce îi stă în putere pentru a-l salva. Între timp, pe navă Dr. Smith se ține de boroboațe. Își curăță istoricul negativ, sub pretextul de a o lua de la 0. Lucru care nu prea îi reușește pentru că în episoadele următoare tot o turnătoare egoistă rămâne.

Robotul apare în a 2-a jumătate a celui de-al doilea sezon din Lost in Space

Will merge după el pe planeta unde se află membri echipajului de pe Resolute. Însă, robotul nu mai este cel din primul sezon. Percepe din ce în ce mai bine relațiile de prietenie și nu se mai rezumă doar la prietenia cu Will. Acest lucru îl ajută pe robot să ia decizii mai bine calculate, atât în folosul oamenilor, cât și a robotului Sperietoare sau a animalelor pe care le îndrăgește.

Pentru ca echipajul să ajungă pe Alpha Centauri, robotul trebuia să pună stația în mișcare. Din păcate, interesele unor membri ai echipajului erau diferite de cele ale familiei Robinson, iar acest lucru i-a izolat în spațiu pe părinții Maureen și John.

Finalul este rupt din The 100

Părinții renunță la locurile lor pe Jupiter 2 pentru cei 97 de copii de pe Resolute. Astfel, singurii care ajung la Alpha Centauri în nava condusă de Judy și robot sunt urmașii celor din echipaj.

Ce află Judy acolo lasă speranță pentru cel de-al treilea sezon din Lost in Space. Și mai important este că, deși mă așteptam să moară toți adulții, aceștia au scăpat fiecare cu alte nave Jupiter. Atâta tot că se află în altă dimensiune față de copii lor.

Ce o mai fi în următorul sezon, rămâne de văzut. Sper doar să nu fie o continuare trasă de păr, doar ca să fie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!