Google Photos îți va permite să mărești videoclipurile

Ciocan Andra
- 28.12.2019, 21:17 în Aplicaţii
13

SHARES
Google Photos îți va permite să mărești videoclipurile

Google Photos este, probabil, una dintre cele mai bune modalități de a-ți stoca fotografiile și videoclipurile în cloud. Chiar dacă în magazinele de aplicații există o mulțime de alternative de la diferiți producători.

Noua actualizare care va permite utilizatorilor să mărească videoclipuri se află în lucru. Însă, nu se știe când va fi lansată noua versiune care ar trebui să aibă introdusă funcția.

Google Photos, versiunea 4.33

Mishaal Rahman, redactorul-șef al XDA Developers a fost cel care a descoperit noua funcție de la Google Photos. Aceasta permite utilizatorilor să mărească o secvență dintr-un videoclip, folosind aceleași gesturi ca în cazul fotografiilor.

Deși nu pare o funcție specială, poate fi destul de folositoare pentru a vedea mai bine unele detalii dintr-un videoclip. Asta doar cu un gest simplu pe ecranul telefonului.

Google nu a făcut nicio precizare despre această funcție până acum. Faptul că funcția a fost descoperită de către XDA Developers ar putea reține compania din a lansa funcția în această versiune. Vom afla dacă în cele din urmă a fost implementată odată ce ultima sa versiune va fi lansată.

Tot mai multe funcții noi

În ultima vreme, compania s-a axat foarte mult pe îmbunătățirile aplicației Google Photos. Deși acestea sunt de fiecare dată semnificative și vin câte una per versiune, funcțiile propulsează aplicația în rândul celor mai bune pentru stocarea cloud.

Printre aceste funcții se regăsesc etichetarea manuală a fețelor și o funcție pentru mesagerie privată pentru a partaja fotografiile cu prietenii. Google a mai adăugat și o funcție care să ajute utilizatorii să gestioneze fotografiile de pe un cont pe altul.

Aceasta din urmă ar putea fi un alt motiv pentru care utilizatorii Android să prefere Google Photos în locul altei aplicații. Sperăm ca Google să continue cu îmbunătățirile în ceea ce privește Google Photos și să ne surprindă și cu alte funcții utile.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!