KFC Smarket îți oferă oferte pe bune, așa cum vrei tu |

KFC Smarket îți oferă oferte pe bune, așa cum vrei tu

Mădălina Gănescu
- 13.02.2020, 15:20 în Aplicaţii
16

SHARES
KFC Smarket

Aștepți ofertele de sezon cu sufletul la gură, dar de fiecare dată sunt cum vor ei și niciodată cum vrei tu. Mega oferte la sandale, dar doar de la mărimea 45 în sus. Extra ofertă: două tricouri la 60 lei, dar mărimea XXL. În cazuri fericite, găsești o giga ofertă cu modelul preferat, mărimea potrivită, dar culoarea nu e ce te așteptai. Așa că, nicio ofertă nu e, de fapt, pe gustul tău. La KFC ai o ofertă #pebune, Smart Menu pe alese, așa cum vrei tu.

Până pe 5 martie, inclusiv, intră pe smarket.kfc.ro și participă și tu la”vânătoarea de oferte #pebune” în Smarket, singurul KFC virtual creat exclusiv pentru Smart Menu. Profită de unul dintre momentele norocoase pentru a câștiga unul dintre cele 600 de vouchere pentru Smart Menu la alegere sau chiar marele premiu – o pereche de ochelari VR prin tragere la sorți.

Premiile sunt #pebune, iar pe bune suntem și noi, dar cu asta cred că v-ați obișnuit deja. Smart Menu Mixt este combinația mea preferată de la KFC. În vreme ce, Cristi preferă Smart Menu Booster. La capitolul sosuri, nu încape îndoială că usturoiul e de nelipsit!

Experiența KFC Smarket îmbină utilul cu plăcutul. În plus, ai șansa de a explora un restaurant în mediul virtual, în timp ce te bucuri de o ofertă #pebune, dar îți voi explica pas cu pas în rândurile ce urmează. La final, te invit să vizitezi platforma smarket.kfc.ro , să interacționezi cu însuși Colonelul Sanders.

KFC Smarket – Scanează reducerea și ia o ofertă #pebune

Accesează smarket.kfc.ro din browser-ul telefonului tău. Apoi, scanează semnul ”%” dintr-o ofertă de pe net sau de oriunde din viața reală. Dacă nu ai la îndemână o imagine cu semnul ”%”, poți chiar să îl desenezi pe o hârtie și să îl scanezi de acolo. Sau, și mai bine, dacă vânezi reducerile de sezon în mall și îți iese în cale un ”%”, scanează-l și distrează-te!

Scanarea unui semn de discount te duce direct  în KFC Smarket. Aici, vei fi întâmpinat chiar de faimosul de Colonel Sanders, imaginea iconică a brandului KFC, pregătit să-ți fie ghid în aventura virtuală. Pentru a finaliza cu succes experiența din Smarket, trebuie să te plimbi prin restaurantul virtual și să treci de cele trei probe, care te aduc mai aproape de o ofertă pe gustul tău. Vezi aici multe detalii despre experiența din singurul KFC Virtual.

Ce ne place la KFC este faptul că aduce un element cool de inovație și deschide singurul restaurant KFC în VR – Smarket, în care poți să  te joci și să câștigi de oriunde te-ai afla – chiar și de acasă. În cazul în care întâmpini dificultăți în parcurgerea celor trei probe pe care ți le comunică însuși Colonelul, trebuie doar să dai tap pe el și vei primi indicii.

KFC Smarket

3 probe interactive și distractive

Ca să te deplasezi prin KFC Smarket nu trebuie să te miști în viața reală. Trebuie să urmărești pur și simplu cercul alb de pe podea și să dai tap pe el. Apoi, la fiecare dintre cele trei probe trebuie să interacționezi prin tap.

Proba 1 se va desfășura la panoul de plută unde userul trebuie să găsească singura ofertă smart. La proba 2 trebuie să introduci în cutia de Smart Menu ofertele cu denumirile corecte, disponibile în restaurantele KFC, pentru ca la pasul 3 să selectezi de la casă variantele corecte de Smart Menu în funcție de produsele pe care le conțin. Nu e nimic complicat, iar dacă îți plac jocurile de tip ”vânătoare de oferte #pebune”, chiar o să te distrezi. Nu dau mai multe spoilere, deși tentația e mare!

Cum știi dacă ai prins un moment norocos?

Nimeni nu știe cu exactitate când se desfășoară momentele norocoase. Însă dacă te-ai jucat într-unul dintre acestea, primești via e-mail voucherul câștigător.

Vei vedea direct în KFC Smarket că la finalul celor trei probe trebuie să completezi un formular. Citește cu atenței termenii de concurs și bifează căsuțele în funcție de preferințele pe care le ai. Unele câmpuri sunt obligatorii, în vreme ce altele sunt opționale.

Cine spune că tehnologia nu poate fi și distractivă? Până și Cristi și-a făcut de cap în KFC Smarket, pentru că îl știți: jocurile sunt viața lui. Experiența o veți vedea în curând pe canalul de YouTube Noobz. Tot atunci, vom anunța și o surpriză pe care am pregătit-o împreună cu KFC pentru Oamenii Noobz.

Așteptăm cu interes să ne spuneți în comentarii cum vi s-a părut aventura în singurul KFC virtual creat exclusiv pentru Smart Menu și care este varianta de Smart Menu pe care o preferați. Pentru că, anul acesta, la Smart Menu aveți 4 variante disponibile în restaurantele KFC: Smart Menu Mixt, Smart Menu Picant și Nepicat, precum și Smart Menu Booster!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!