More

  PC Garage oferă asamblări Standard și Gold gratuite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage continuă și în 2020 seria campaniilor de susținere a comunităţii. Retailerul oferă în luna februarie nu mai puțin de 200 asamblări Standard și Gold gratuite clienților săi.

  Pe lângă performanțele componentelor utilizate, asamblarea PC-ului poate influența considerabil comportamentul acestuia. Un cooler pentru procesor montat incorect poate provoca temperaturi mult peste cele normale sau poate duce chiar la instabilitate. Pe când lipsa unui cable management generează la rândul ei supra-încălzire și nivel de zgomot crescut.

  De aceea, PC Garage a decis ca în perioada 12 – 29 februarie să ofere gratuit 200 asamblări pentru componentele achiziționate din oferta magazinului.

  PC Garage oferă asamblări Standard și Gold gratuite – Ce presupun acestea

  Asamblarea Standard presupune verificarea compatibilității componentelor alese şi instalarea unui sistem de operare de test pentru verificarea întregului sistem. Tot aici, dacă acestea au fost achiziţionate, se poate opta pentru preinstalarea unui sistem de operare și a unor aplicații.

  Asamblarea GOLD se realizeză în trei paşi:

  Prim pas implică verificarea în prealabil de către specialiștii tehnici PC Garage a compatibilității componentelor alese de către clienți și oferirea unor recomandări și sfaturi.

  Pasul doi constă în garantarea funcționării sistemului în condiții optime datorită wire management-ului de excepție realizat de aceștia. Acesta va maximiza fluxul de aer din carcasă și va diminua temperaturile la nivelul componentelor.

  Pasul trei însemnă instalarea unui sistem de operare de test pentru rularea programelor de test și a benchmark-urilor. Dacă un sistem de operare și alte programe au fost achiziționate anterior, acestea vor fi instalate înainte de livrarea PC-ului.

  Reduceri la componente

  Pe parcursul acestei campanii, PC Garage vine în întâmpinarea potenţialilor clienţi şi cu o serie de reduceri la componente. Astfel, aceştia pot beneficia de reduceri substanţiale atât la carcase, cât şi la surse de putere, plăci de bază, procesoare şi plăci video.

  Spre exemplu, o carcasă Segotep Mex costa doar 162 lei, o sursă Super Flower Bronze King ECO este ofertată la 201 lei. În timp ce un procesor AMD Ryzen 5 şi o placă video Sapphire Radeon RX 570 PULSE 4GB costă cumulat 1.542 lei.

  Pe durata campaniei, atât asamblarea Standard, cât și cea Gold vor fi oferite în mod gratuit clienților, pentru componentele achiziționate de la PC Garage, în limita a 200 de asamblări.

  Oferta presupune ca toate componentele să fie achiziționate integral de la PC Garage. În plus, acestea trebuie să fie eligibile pentru tipul de asamblare ales. Timpul estimat de asamblare este de 5 zile de la pregătirea comenzii, iar calitatea serviciului se poate observa atât pe canalul de YouTube, cât și pe paginile de Facebook și Instagram PC Garage. Acolo sunt postate sisteme gata construite și testate. Ca de altfel și ghiduri de asamblare și recenzii video ale componentelor PC din ofertă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.