More

  WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi. Astfel, aplicația devine una dintre cele mai mari platforme de mesagerie din lume. Mai multe detalii sunt oferite de companiei pe blogul oficial WhatsApp.

  WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori și atât!

  Compania deținută de Facebook a anunțat această cifră impresionantă printr-o postare oficială pe blog. Însă, nu a detaliat felul în care cifra a fost atinsă și nu a dat detalii despre proveniența de pe fiecare platformă a utilizatorilor. WhatsApp este folosită la nivel global, însă nu și la scară largă în unele regiuni, unde există alternative ca iMessage de la Apple, spre exemplu.

  Cu toate acestea, aplicația de mesagerie disponibilă pe mai multe magazine de aplicații reușește să evite câteva probleme pe care utilizatorii le pot întâmpina la concurență. Asta datorită accesului simplu și gratuit la serviciu. Înregistrarea pe WhatsApp se face prin numărul de telefon, nu prin cod PIN sau email.

  În postarea de pe blog, echipa WhatsApp și-a reiterat planurile pentru lupta împotriva lobbying-ului antri-criptare. De altfel, fenomen prezent în mai multe țări din lume.

  Acest anunț vine la scurt timp după ce WhatsApp devine a doua aplicație, care nu este de la Google, și a ajuns la 5 miliarde de instalări în Google Play Store. Messenger, de asemenea o aplicație de mesagerie de la Facebook, a depășit 2 miliarde de utilizatori activi.

  Ce declară WhatsApp în postare despre securitatea aplicației

  Suntem încăntați să împărtășim că, de astăzi, WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori în lume. Părinții pot ajunge la cei dragi, indiferent unde se află. Frații și surorile pot împărtăși momentele care contează. Colegii de muncă pot colabora, iar afacerile pot crește, conectându-se ușor cu clienții. Conversațiile private, care odată erau posibile doar față în față, pot avea loc acum și de la distanțe mari prin mesaje și apeluri audio.

  Sunt atât de multe momente care au loc pe WhatsApp și suntem onorați să atingem acest prag. Știm că, cu cât ne conectăm mai mult, cu atât trebuie să ne protejăm. Pe măsură ce ne petrecem mai mult timp în mediul online, protejarea conversațiilor noastre este mai importantă ca niciodată. Din acest motiv, fiecare mesaj privat trimis prin WhatsApp este securizat în mod implicit prin criptare end-to-end.

  Criptarea puternică acționează ca un blocaj digital neîntrerupt ce păstrează securitatea informațiilor pe care le trimiteți prin aplicație, protejându-vă de hackeri și criminali cibernetici. Mesajele sunt păstrate doar în telefonul dumneavoastră și nimeni nu vă poate citi mesajele sau asculta apelurile, nici măcar noi. 

  Criptarea puternică este o necesitate în viața modernă. Nu vom face compromisuri în ceea ce privește securitatea, deoarece acest lucru ar pune în pericol siguranța utilizatorilor. Pentru mai multă protecție, lucrăm cu experți de top din domeniul securității și folosim tehnologia fruntașă din industrie pentru a opri utilizarea necorespunzătoare. Dar și pentru a oferi rapoarte prin modalități ce nu afectează confidențialitatea. 

  WhatsApp a început cu scopul de a crea un serviciu care este simplu, de încredere și privat, pentru a putea fi utilizat de oameni. Astăzi, rămânem la fel de dedicați ca la început, să ajutăm oamenii să se conecteze într-un mod privat și să protejăm comunicarea personală a 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.