More

  Uber introduce o nouă funcție pentru reclamațiile utilizatorilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uber introduce o nouă funcție dedicată reclamațiilor utilizatorilor. Aceasta permite pasagerilor să raporteze în mod discret situațiile care nu sunt neapărat situații de urgență. Este vorba despre acele experiențe care fac pasagerii să nu se simtă în siguranță. Câteva exemple ar fi frânarea bruscă, observațiile necorespunzătoare ale șoferilor sau faptul că șoferii sunt neatenți la drum. În același timp, utilizatorii pot găsi și alte întrebuințări pentru noua funcție.

  Ce arată un nou raport realizat de Uber

  În ultimul timp, Uber a încercat să vină cu tot mai multe funcții care să se adreseze siguranței pasagerilor. Desigur, noile funcții ajută atât pasagerii, cât și soferii care pot fi, în egală măsură, victimele pasagerilor agresivi. Compania a lansat recent primul raport de siguranță, în care a dezvăluit că în 2018 au avut loc 3.045 de agresiuni sexuale.

  Mai mult, 9 persoane au fost ucise în timpul curselor Uber, iar 58 de persoane au murit în accidente rutiere în care Uber a fost implicat. De asemenea, compania spune că inclusiv șoferii au raportat că au fost victime ale unor agresiuni.

  În 2018, Uber a introdus un buton de panică în aplicație prin care pasagerii pot apela 911/112. Însă, nu în toate cazurile este necesară apelarea poliției. De acum, pasagerii pot raporta comportamentul necorespunzător al șoferilor chiar în timpul cursei, nu neapărat la sfârșitul acesteia. Funcția este disponibilă momentan doar în SUA.

  Uber introduce o nouă funcție pentru siguranța tuturor

  Prin eliminarea barierelor în raportarea problemelor de siguranță, obiectivul nostru este de a încuraja mai multe raportări, care, în final, vor ajuta ca aplicația să fie mai sigură pentru toată lumea,” spune Uber.

  De asemenea, compania speră ca noua funcție să nu fie folosită de pasageri într-un mod neconstructiv, precum raportarea șoferilor care nu conduc suficient de repede. Pasagerii au deja o grămadă de posibilități prin care să evalueze șoferii prin sistemul de rating. Șoferii sunt dezactivați în mod frecvent dacă scad sub un anumit nivel de rating.

  Și pasagerii pot fi dezactivați, dar cazurile sunt mai rar întâlnite în rândul acestora. Ca o paralelă, în trecut, nu exista o comunitate a șoferilor de taxi clasici și pasageri. În zilele noastre, companiile de ride-sharing încearcă să creeze astfel de comunități pentru a apropia șoferii de pasageri și invers.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.