More

  Facebook anulează evenimentul Oculus Connect 7

  Facebook anulează evenimentul Oculus Connect 7. Mark Zuckerberg anunță că vor fi anulate și toate celelalte evenimente mari până în 2021. În schimb, conferința Oculus va fi susținută virtual.

  Facebook anulează evenimentul Oculus Connect 7

  Facebook anulează orice eveniment de peste 50 de persoane, până în iunie 2021. CEO-ul Mark Zuckerberg anunță că decizia a fost luată ca parte a inițiativei Facebook COVID-19. În plus, anunță că „marea majoritate” a angajaților Facebook vor lucra de acasă. Acest lucru este valabil cel puțin până la sfârșitul lunii mai. Anulările vizează și conferința de realitate virtuală Oculus Connect 7, din San Jose, care este înlocuită de un eveniment online.

  „Vom solicita ca marea majoritate a angajaților noștri să lucreze de acasă până la sfârșitul lunii mai, cel puțin, pentru a crea un mediu mai sigur, atât pentru angajații noștri care ocupă poziții critice și trebuie să fie la birou, cât și pentru toți ceilalți din comunitățile noastre locale, ” scrie Mark Zuckerberg. Unii angajați, inclusiv moderatori care acoperă terorismul și conținutul legat de self-harming, nu pot lucra de la distanță. Dar „în general, nu ne așteptăm să revină toți angajații la birouri pentru ceva timp”.

  Vor fi anulate  toate  evenimente mari până în 2021

  Zuckerberg observă că experții în sănătate nu știu când vor fi permise din nou adunări mari.  Astfel, Facebook anulează preventiv evenimentele pentru anul viitor. Aceasta decizie vizează nu numai Oculus Connect, dar probabil și principala conferință a companiei F8, de anul viitor. Conferința F8 de anul acesta a fost deja anulată. Pentru a compensa pierderea veniturilor, înregistrată de municipalitate, ca urmare a anulării evenimentului Oculus Connect 7, Facebook va dona orașului San Jose 500.000 de dolari.

  O mare parte din Oculus Connect este deja transmis online. Conferința este o șansă pentru presă și dezvoltatori să vadă prototipuri hardware, jocuri și aplicații noi. Facebook își extinde politica „fără călătorii de afaceri” până în iunie 2021. Astfel, rezultă că este puțin probabil să existe chiar și grupuri mici care să viziteze expoziția fizică a componentelor harware. În rest, „așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre evenimentul digital în următoarele luni.”

  O sursă sugerează că Oculus lucrează la o nouă cască cu nume de cod „Del Mar”. Compania ar putea anunța noutăți despre aceasta în cadrul conferinței. Însă, din cauza problemelor legate de lanțurile de aprovizionare din prezent, Oculus ar putea să întrerupă și acest proiect.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here