More

  Google va adăuga noi funcționalități în aplicația Meet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google va adăuga noi funcționalități în aplicația Meet. Google permite utilizatorilor Meet să primească apeluri de la Gmail, iar aplicația va avea o interfață similară aplicației Zoom.

  Google va adăuga noi funcționalități în aplicația Meet

  Google intenționează să adauge, serviciului său de videoconferință, o afișare a galeriei similară cu cea de la Zoom. Aplicația este axată pe mediul pe afaceri și educație. Astfel, va permite utilizatorilor să efectueze apeluri direct din Gmail, potrivit directorului general și vicepreședinte al G Suite, Javier Soltero, într-un interviu pentru Reuters. Modificările vin pe fondul creșterii uriașe a numărului de utilizatori Meet, ca urmare a efectelor pandemiei COVID-19.

  Veți putea vedea 16 participanți pe un ecran în galerie

  Viitoarea galerie va permite utilizatorilor să afișeze până la 16 participanți într-o întâlnire, într-un singur cadru. Această funcționalitate va fi disponibilă la finalul lunii, potritiv declarației oferite de Javier Soltero. În schimb, vizualizarea galeriei Zoom permite vizionarea a până la 49 de persoane într-un singur ecran, dacă procesorul este suficient de puternic pentru a le afișa pe toate.

  Meet va fi integrat în Gmail

  Noua integrare cu Gmail ar putea permite utilizatorilor Meet să răspundă sau să efectueze un apel chiar din fereastra Gmail. Mecanismul este similar cu modul în care puteți iniția sau răspunde la apeluri, folosind Hangouts în Gmail. Funcția va fi disponibilă pentru clienții G Suite începând de astăzi pe web, iar pentru mobil la o dată ulterioară, potrivit informațiilor publicate de The Verge.

  „Având tot mai mulți utilizatori care lucrează și învață de acasă, vrem să vă facilităm conectarea și continuitatea”, a spus un reprezentant Google. „Cu Meet în Gmail, puteți începe sau participa la o întâlnire în câteva secunde. Scopul nostru este să vă ajutăm să urmați fluxul normal al zilei, să treceți perfect între conversațiile pe e-mail și ședințele video, indiferent de forma de comunicare de care aveți nevoie. ”

  Google spune că Meet are abilitatea de a îmbunătăți calitatea video atunci când aveți condiții de iluminare slabă și de a filtra zgomotul de fundal în timpul unui apel. Aceste funcții vor fi adăugate luna aceasta.

  Săptămâna trecută, Meet a avut o creștere de peste 2 milioane de utilizatori pe zi. Meet a avut mai mulți utilizatori zilnici decât orice alt serviciu Google.

  Totr săptămâna trecută, Google a extins accesul gratuit la unele funcții Meet, care va fi disponibilă până pe 30 septembrie. Accesul gratuit era programat să se încheie pe 1 iulie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.