More

  Messenger Kids primește noi funcții în peste 70 de țări

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger Kids va fi lansat în peste 70 de țări noi, cu noi funcționalități. Gigantul social media a așteptat destul de mult pentru a lansa Messenger Kids pe noi piețe. Lansarea inițială din SUA a avut loc în 2017. În 2018 s-a extins în Canada și Peru. Facebook spune că lansează aplicația în mai multe țări pe fondul pandemiei COVID-19. Mai ales acum, când copiii din întreaga lume trebuie să învețe de la distanță, în timp ce școlile rămân închise.

  O pagină de ajutor de pe site-ul Facebook listează Brazilia, India și Noua Zeelandă printre țările în care serviciul este acum disponibil. De asemenea, Facebook a anunțat o serie de modificări pe care le face cu privire la modul în care funcționează aplicația.

  Facebook modifică modul în care copiii și părinții lor pot utiliza serviciul de mesagerie. Părinții pot opta să își lase copiii să-și controleze propriile cereri de prietenie, în loc să gestioneze fiecare cerere în numele lor. Cu toate acestea, părinții vor primi în continuare notificări și pot interveni dacă doresc.

  Alte modificări aduse Messenger Kids

  Grupurile se schimbă și ele. Părinții vor putea, în curând, să aleagă un adult (spre exemplu, un profesor) pentru a gestiona o discuție de grup a copiiilor.

  În SUA, Canada și America Latină părinții pot opta ca numele copiilor și fotografiile de profil să fie vizibile pentru prietenii prietenilor și pentru părinții acestora.

  Serviciul Facebook Kids a fost controversat în trecut. O eroare de implementare a permis copiilor să creeze chat-uri cu persoane pe care părinții lor nu le-au aprobat. Această scăpare a generat o reacție la nivelul Congresului Statelor Unite ale Americii. Senatorii au pus presiune pe Facebook să adopte o abordare mai proactivă a vieții private și a securității.

  Messenger Kids a fost lansată pe noile piețe astăzi. Noile modificări în cererile de prietenie și funcționalitatea grupului vor fi disponibile doar în SUA, urmând să aibă loc o lansare internațională. Sperăm ca în viitor aplicația să fie disponibilă și în România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.