More

  Netflix are 15.7 milioane de noi abonați la nivel global

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix are 15.7 milioane de noi abonați la nivel global. În total, platforma are acum 182,9 milioane de membri, dintre care 70 milioane sunt în SUA și Canada.

  Pandemia Covid-19 și căderea economică a dat peste cap industria divertismentului. Cu toate acestea, platforma Netflix a avut o creștere uriașă a numărului de abonați.

  Serviciul de streaming a văzut o creștere de peste 15.7 milioane de abonați la nivel global în ultimul trimestru. Astfel, numărul total al membrilor la nivel global a ajuns la 182,9 milioane. Asta arată raportul trimestrial al veniturilor companiei.

  În SUA și Canada, unde creșterea a stagnat în ultimele trimestre, Netflix a avut 2,3 milioane de abonați în acest trimestru Ajungând astfel la un total de 70 de milioane de abonați.

  Creștere numărului de abonați vine și pe fondul pandemiei Covid-19, după cum spune și Netflix. Este o creștere pe termen scurt care este posibil să se echilibreze când revenim la un nivel de normalitate.

  Netflix are 15.7 milioane de noi abonați la nivel global – Explicația gigantului

  „Ca și alte servicii de divertisment, vedem o creștere temporară a vizualizărilor și o creștere a numărului de membri.”, spune Netflix. „În cazul nostru, acest lucru este compensat de dolarul american puternic, care suprimă veniturile internaționale, ceea ce duce la venituri conform prognozei. Ne așteptăm ca vizionarea să scadă și creșterea numărului de membri să fie încetinită pe măsură ce perioada de izolarea se încheie. De altfel, ceea ce sperăm să se întâmple curând. „

  Schimbările economice globale și aprecierea dolarului american au creat o influență asupra creșterii veniturilor internaționale. Acest lucru înseamnă că o creștere a numărului de membri nu s-a tradus în venituri mai mari decât cele normale pentru serviciul de streaming. Netflix estimează un nivel de creștere obișnuit în trimestrul următor. De asemenea, subliniază că proiecțiile timpurii devin „ghicitori” din cauza incertitudinii din jurul efectelor pandemiei.

  Creșterea numărului de abonați este o veste bună pentru Netflix. Mai ales în condițiile în care se confruntă cu o concurență sporită din partea Disney + și HBO Max. La fel ca majoritatea companiilor de divertisment, se confruntă cu provocări pe termen lung cauzate de pauzele de producție.

  Se pare că Netflix nu va amâna lansările din 2020

  Într-un apel cu investitorii, CCO Netflix, Ted Sarandos spune că Netflix nu are de gând să mute programul de lansare în 2020.

  „Lucrăm mai mult în raport cu restul industriei, deoarece lansăm show-uri cu toate episoadele simultan.”, a spus Sarandos. „Deci, arhiva noastră de seriale și filme din 2020 este filmată în mare parte și se află în post-producție, se lucrează de la distanță, în locații din întreaga lume și suntem destul de avansați și în producția pentru 2021.”

  Netflix anunță că nu are în vedere schimbarea prețului serviciului în viitorul imediat. „În acest moment, nici nu ne gândim la creșterea prețurilor.”, a spus CPO Netflix Greg Peters. „Ceea ce se întâmplă în jurul lumii ne domină gândurile și vrem să rămânem foarte concentrați să ne asigurăm că vom continua să fim acolo și să avem un serviciu excelent, asigurându-ne că putem oferi distracție și evadare pentru membrii noștri din întreaga lume. ”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.