More

  WhatsApp aduce pachetul de stickere “Împreună Acasă”

  WhatsApp aduce pachetul de stickere “Împreună Acasă”. Diferite aplicații și servicii fac tot ce pot pentru a ajuta oamenii să fie informați, să se distreze și să rămână acasă pe timpul acestei pandemii.

  WhatsApp aduce pachetul de stickere “Împreună Acasă”

  Unele dintre aceste lucruri sunt cu adevărat importante, în timp ce altele sunt ușor distractive. De exemplu, WhatsApp încheie un parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății pentru a aduce un pachet de stickere “Împreună acasă”.

  Inițiativa nu este inovativă. Însă, acest pachet de stickere vă poate ajuta în aceste momente în care aplicațiile de mesagerie par a fi singura cale de comunicare. Știm cu toții că unii oameni se exprimă mai bine prin emoji și stickere. Stickerele pot fi folosite pentru a face check-in cu persoanele dragi. De asemenea, este o modalitate distractivă de a le reaminti oamenilor să facă lucruri simple, dar necesare. Câteva exemple ar fi spălarea mâinilor, exerciții fizice, menținerea unei distanțe de siguranță.

  Există și stickere care sărbătoresc eroismul celor din domeniul sănătății

  Aceasta este o modalitate bună de a comunica dacă nu vrei să îi deranjezi, dar vrei să afle că te gândești la ei. Poate că pentru mulți această inițiativă nu schimbă foarte mult experiența de mesagerie. Pentru cei care se simt izolați sau speriați, discuțiile cu prietenii sunt singura legătură pe care o au cu normalitatea. Însă dacă aceste stickere ajută te să comunici sau să îți mai descrețești fruntea, atunci, cu atât mai mult, trimite-le prietenilor.

  Acest lucru nu înseamnă că WhatsApp nu prea are alte proiecte importante. A limitat recent transmiterea mesajelor virale (care de multe ori sunt teorii false sau ale conspirației). Poți trimite doar un mesaj la o singură persoană, lucru ce va încetini trimiterea informațiilor false către toate contactele și grupurile lor. Chaturile de grup în locuri precum WhatsApp, Viber, Messenger sunt surse mari de dezinformare de care nu avem nevoie chiar acum.

  Însă, dacă îți place să distribui stickere, pachetul “Together at Home” este acum disponibil în aplicația WhatsApp.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here