Un nou bug iOS afectează iPhone-urile | NOOBZ.RO

Un nou bug iOS afectează iPhone-urile

Muche Ecaterina
- 24.04.2020, 17:30 în Aplicaţii
1

SHARES

Un nou bug iOS afectează iPhone-urile. Asta în ideea în care au trecut doi ani de la ultimul bug iOS, care se manifesta într-o manieră similară.

Un nou bug iOS afectează iPhone-urile

A fost descoperit un nou bug iOS cauzat de un text care face ca iPhone-urile să se blocheze. Textul implică mai multe caractere din limbajul Sindhi și determină blocarea sistemului de operare și respectiv a dispozitivului iPhone. Șirul de caractere a circulat săptămâna aceasta pe serverele Discord și Telegram.

Poți reporni forțat dispozitivul iPhone pentru a-l readuce într-o stare de funcționare sau, pur și simplu, așteapți un minut pentru recuperarea iOS Springboard. Bug-ul pare să afecteze în principal modul în care iOS gestionează notificările în aplicații. Astfel, cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva oamenilor care se țin de farse pe internet este de a dezactiva notificările din aplicațiile de mesagerie. 9to5Mac înformează că ultima versiune 13.4.5 beta pare să rezolve problema, astfel încât este clar că Apple are la cunoștință această problemă.

Nu e primul bug iOS cu care se confruntă Apple

Au trecut doi ani de când ultimul bug iOS a făcut ca dispozitivele iPhone să se blocheze, la nivel mondial. Bug-ul anterior din iOS 11 chiar a dezactivat accesul la aplicații și mesaje. Eroarea s-a produs prin trimiterea către un dispozitiv a unui caracter în limbă indiană (telugu).

Apple se luptă cu bug-uri iOS ciudate cauzate de text de mulți ani. În 2018, un singur link putea îngheța un iPhone, iar un șir minuscul de text putea dezactiva iMessage, în 2015. Chiar și un videoclip de 5 secunde a blocat dispozitivele iPhone acum câțiva ani. Apple a întâmpinat probleme și în 2017 cu un bug iOS 11. Compania a făcut atunci un pasul neobișnuit în a publica o actualizare importantă a iOS la doar câteva ore după ce a început să apară eroarea.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
TAGURI
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!