More

  Absolviri virtuale cu până la 20.000 de participanți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Absolviri virtuale cu până la 20.000 de participanți. Microsoft dublează limita de audiență a Team Live Event pentru școli până la 1 iulie.

  Absolvirea este o etapă majoră în viața oamenilor. Însă, din cauza pandemiei COVID-19, mulți studenți nu au șansa de a sărbători cu o ceremonie tradițională în acest an. Cu toate acestea, versiunile virtuale pot avea loc, iar un public de masiv poate participa prin Teams Microsoft.

  Absolviri virtuale cu până la 20.000 de participanți

  De la începutul lunii mai până la 1 iulie se pot rula Teams Live Events cu până la 20.000 de participanți, fără costuri suplimentare. Cei ce vor putea folosi serviciul sunt deținătorii unei licențe de facultate Microsoft Office 365 A1, care este gratuită pentru instituțiile de învățământ.

  Limita standard pentru evenimente live este de 10.000 de participanți. Deținătorii de licențe vor putea organiza 50 de evenimente live simultane, cu o durată de până la 16 ore. În intervalul de timp, mai – 1 iulie, serviciul s-ar putea dovedi util și pentru evenimente sau conferințe pentru studenți.

  În timp ce Facebook își desfășoară propria ceremonie virtuală de absolvire cu Oprah Winfrey și alți invitați celebri, Microsoft permite fiecărei școli să dețină propria sa ceremonie la scară largă. Acest tip de ceremonie nu este chiar ceea ce și-au imaginat studenții, dar este o alternativă decentă în aceste condiții.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.