More

  Samsung Pay aplică inovația și extinde serviciile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Pay aplică inovația și extinde serviciile. Cumpărăturile online au devenit un succes, mai ales în ultimele săptămâni, când milioane de oameni de pretutindeni sunt rugați să rămână acasă din cauza pandemiei. Comerțul electronic înflorește în aceste zile și ne putem aștepta ca publicitatea online, livrarea și logistica să se îmbunătățească în continuare.

  Desigur, trebuie făcute o mulțime de ajustări. Întreprinderile care nu aveau prezență online înainte trebuie să se angreneze în prezent. Multe aspecte trebuie luate în calcul, inclusiv serviciile de plată mobilă.

  Samsung Pay este un serviciul disponibil pe piață din 2015. Acum, Samsung dorește să-și îmbunătățească serviciul cu o nouă inovație. Obiectivul Samsung Pay a fost întotdeauna „de a face viața de zi cu zi mai ușoară”. Gigantul de tehnologie sud-coreean dorește să ajute consumatorii să se „concentreze asupra a ceea ce este mai important.”, așa încât oferă soluții precum Samsung Pay.

  Samsung Pay aplică inovația și extinde serviciile

  Samsung consideră că smartphone-ul este cel mai puternic instrument pe care îl putem avea și utiliza. Oferă productivitate în ceea ce privește, de exemplu, gestionarea finanțelor. Plățile mobile sunt acum convenabile și mai rapide cu aplicația mobilă care trimite și primește plata în doar câteva click-uri.

  Samsung Pay depindea de tehnologia de transmisie magnetică securizată (MST) și NFC. Acum, ai nevoie doar de o aplicație mobilă. Acesta include deja un program de recompense și un serviciu de Cashback. De asemenea, Samsung a reușit să facă echipă cu mai multe instituții financiare, astfel încât Samsung Pay este acceptat oriunde.

  În prezent, aproximativ 13 miliarde de puncte Samsung Rewards au fost obținute după miliarde de tranzacții efectuate de utilizatorii din întreaga lume. Tap & Pay a fost folosit de milioane de utilizatori pentru transportul public. În acest an, serviciul va continua să se extindă.

  Samsung Pay urmează să introducă un card de debit inovativ în această vară. Compania lucrează în prezent cu SoFi la acest proiect. Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.