More

  eMAG construiește un nou centru logistic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  eMAG construiește un nou centru logistic la km 19 al autostrăzii A1. Investiția va fi de 90 de milioane de euro, iar construcția se va întinde pe o suprafață de 130.000 mp. Lucrările de construcție încep luna aceasta și se vor încheia în septembrie 2021. Până în 2022, în clădire vor fi funcționale toate automatizările și tehnologiile.

  Primul depozit eMAG de pe A1, Giurgiu filmat de Noobz

  Depozitul eMAG din strada Italia, nr. 1-7, Chiajna

  eMAG construiește un nou centru logistic: Productivitate de 4 ori mai mare

  Dacă până acum angajații mergeau să ia produsele de la raft, cu ajutorul noii tehnologii marfa va ajunge automat la angajat. eMAG pregătește un sistem revoluționar în materie de picking care va genera o productivitate de 4 ori mai mare.

  De asemenea, comenzile multiple vor fi comasate într-un singur colet. Acest lucru va duce la scăderea volumului și a consumului de carton necesar pentru ambalarea fiecarui produs în parte. Viteza de livrare va crește pentru că se va reduce timpul de pregătire a comenzii din momentul plasării până în momentul predării către curier.

  Capacitatea mare de stocare a noului depozit permite creșterea gamei de produse din fashion sau bunuri de larg consum, băuturi și alimente.

  Centrul logistic este încă un pas în atingerea unuia dintre cele mai importante obiective pentru eMAG

  Retailerul își propune să ofere treptat infrastructură pentru antreprenorii digitali. Acest fapt va conduce la creșterea gamei de produse pe care sellerii le scot la vânzare. De mai bine de un an, Fulfillment by eMAG (FBE) le oferă comercianților din eMAG Marketplace servicii de manipulare a mărfii, stocare, livrare, retur și customer service. Astfel, clienții care cumpără din Marketplace beneficiază de servicii identice cu cele oferite de eMAG.

  În proiectare și construcție s-a avut în vedere grija față de mediu și comunitate. Noul depozit va fi alimentat cu energie verde prin intermediul a 40.000 mp de panouri solare, iar pe o suprafață de 100.000 mp se vor planta copaci.

  Pentru a stimula și mai mult dezvoltarea zonei aferente acestui proiect logistic, autoritățile locale și centrale analizează înființarea unui parc industrial, atrăgând astfel noi investitori în zonă, alături de eMAG.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.